Продаж попкорну

Продаж попкорну

Основне завдання для відкриття такого бізнесу - знайти вдале місце. Це може бути, як сезонний продаж на відкритих майданчиках в місцях відпочинку, так і цілорічний продаж.

 Цей вид діяльності набирає все більшої популярності, що пояснюється невисокими початковими витратами, які при найгіршому розкладі, окупляться через 3 місяці, а в кращому - протягом першого ж місяця роботи.

 Етап 1. Вибір місця

 Щоб розмістити апарат для виробництва попкорну вам знадобиться не більше 2 метра  квадратних.

 Влітку можна продавати його не тільки в парках, дитячих майданчиках а й просто на центральній вулиці або в сквері. Попкорн - це той товар, який люблять і діти, і дорослі, тому нестачі в покупцях у вас не буде. Але взимку його на вулиці купляти навряд чи будуть, тому варто заздалегідь підшукати місце, де ви зможете його поставити на зиму. Це можуть бути торговельні, розважальні площі або кінотеатри. Прохідність там набагато нижче, зате ціну можливо ставити вищу. Правда кінотеатри воліють встановлювати свої апарати, тому якщо ви не зможете з ними «домовитися», то можна спробувати здати ваш апарат в оренду. Прибутки ви звичайно отримаєте менше, але зате вони будуть регулярні і постійні.

 Етап 2. Упаковка і супутній товар

 Правильна упаковка грає далеко не останню роль. З великим успіхом ви продасте свій попкорн в красивих яскравих пакунках, тому нехтувати упаковкою не варто.

 Разом з попкорном добре будуть продаватися напої, влітку - холодні, можна поставити апарат з приготування молочного коктейлю або розливних соків, солодкої вати.

 Етап 3. Ціни і персонал

 Попкорн здатний приносити до 700% доходу. На обладнанні середньої потужності можна за годину виготовити 150 пакунків смаженої кукурудзи.

 Не завищувати сильно ціну, розрахуйте скільки вам обійдеться собівартість однієї упаковки, додайте сюди інші необхідні витрати і виходячи з цього, встановлюйте ціну. Якщо прохідність невелика, як, наприклад, в кінотеатрі, то виправдано буде завищити вартість. У місцях з більшою прохідністю, «беріть» за рахунок обороту.

 Працювати на апараті може сам власник, на допомогу можна брати близьких, яких залучають, коли потрібно вихідний. Це також буде додатковою гарантією, що вас не обдурить персонал, так як від його сумлінності залежить ваш прибуток.

 Якщо ви все-таки вирішили найняти стороннього працівника, то періодично влаштовуйте «контрольні смаження», щоб встановити, скільки склянок готового продукту виходить з 1 кг сировини. Знаючи це, ви зможете легко розрахувати прибуток, який буде нехай неточним, але близьким до реальності.

 Продавець попкорну обов'язково повинен мати на руках санітарну книжку з діючої медичною комісією. Крім цього, він повинен бути охайним, зберігати в чистоті апарат, бути найспритнішим. При продажу попкорна на одного покупця зазвичай буде йти не більше 1 хвилини.

Це основні завдання для відкриття такого бізнесу, а взагалі потрібно все продумувати до дрібниць.

Схожі статті:

КультураСайти по яким можливо безкоштовно навчатися.

БізнесДе можна знайти роботу?


Рейтинг: 0 Голосів: 0

Комментарии

Нет комментариев. Ваш будет первым!

МістоСайтТортПрограмаШколаКод плеєраАвтобусРдаТролейбусЇстівні грибиСелоВантажівкаФотошопНарадаРегіонРадіоПороди собакПорода собакГоловаРецептиКулінаріяРайонКультураУкраїнаФотоРослиниПриродаБібліотекаДітиАтоКвітиГотуємо вдомаВолонтериРослинаСтраваСлухати радіоМузикаУчилищеПриготуванняВідеоКвіткаРадіо онлайнРецептПривітанняСалатУчніГадячРічкаТелебаченняМарки автоГрибиАвтоПселЗасіданняПанорамаДружбаПанорамне зображенняДопомогаСвятоВебкамера
Наверх
Вниз