Як впливає колір одягу на наш настрій

Як впливає колір одягу на наш настрій

Сприйняття кольорів і їх вплив на нас зазвичай обумовлені звичаями, культурними традиціями. Кожен колір впливає по-різному. Наприклад, червоний колір викликає серцебиття і додає енергії. Зелений заспокоює і змушує сприймати нас як м'яких і теплих людей.

Зверніть увагу, які кольори ви вибираєте для свого одягу.

1. Фіолетовий

Люди в фіолетовому створюють враження досвідчених і надзвичайно впевнених в собі. Наприклад, під час співбесіди фіолетовий може візуально зменшити вік, але додати солідності і досвідченості. Він оживляє навіть самий похмурий вигляд за допомогою аксесуарів в його світлих відтінках. Він знімає негативні емоції і стрес, тому його рекомендують людям, що мають проблеми з нервами і страждають від безсоння. А ще фіолетовий відмінно покращує концентрацію уваги, полегшує контроль емоцій і підвищує самооцінку.

2. Помаранчевий

Це колір, який поєднує в собі сонячно-жовтий і насичений червоний. Він стимулює позитивне мислення, допомагає відновити впевненість у собі і налаштовує на спокійне і безтурботне ставлення до життя. Люди, яким подобається цей колір, характеризуються рішучістю, організованістю, а також нетерплячістю. Помаранчевий ідеально підходить для архітекторів, дизайнерів та інших творчих професій. Він також надає віру в себе і підсилює амбіції.

3. Червоний

Червоний вельми суперечливий, оскільки він може впливати по-різному. Він дає нам енергію, пробуджує почуття і стимулює творчість. Але він також може підвищити тиск. Його нерідко вважають кольором ризикованої пристрасті і сексуальності. Якщо ви одягнені в одяг червоного кольору, вас сприймуть як сміливу, зухвалу і навіть забіякувату людину! Коли ви хочете додати собі більше впевненості в очах інших і, крім того, виглядати чуттєво, додайте кілька червоних акцентів до одягу. Тоді ви гарантовано запам'ятаєтесь!

4. Зелений

Зелений колір вважається заспокійливим. Однак він також може надавати стимулюючий вплив на наші почуття. Зелений знімає напругу і допомагає підтримувати фізичний і психічний баланс. Люди, які носять зелений одяг або аксесуари, сприймаються як дуже спокійні, теплі, врівноважені і заслуговують на довіру. Аксесуари цього кольору допоможуть вам на співбесідах і важливих зустрічах. Зелений всіляко рекомендується людям, які надмірно активні або схильні до стресу.

5. Жовтий

Цей сонячний і яскравий колір може знайти своїх прихильників навіть серед дуже прискіпливих людей. Однак, як і у випадку з червоним, будьте обережні і виберіть відтінок, який не буде занадто яскравим. Люди, які ототожнюють себе з цим кольором, сприймаються як товариські, приємні, доброзичливі і викликають довіру. Однак жовтий колір має свою негативну сторону: він може провокувати агресію і інші нехороші емоції.

6. Синій

Синій колір і його вплив можна розглядати як протилежність червоного. Він заспокоює, а також знижує тиск. Як правило, синій вважається холодним кольором, ідеально відповідним для ділових зустрічей або іспитів - тобто для тих ситуацій, коли може виникати стрес. Він впорядковує думки і емоції. Люди, які носять синій колір, асоціюються з елегантністю і хорошим смаком. Це ідеальний колір для спальні, оскільки він чудово розслабляє і допомагає заснути.

7. Чорний

Чорний - самий класичний колір, який підходить всім, натякаючи на загадковість і високу самооцінку. Однак він має протилежний психологічний ефект, так як, з одного боку, підвищує впевненість у собі, а з іншого - надає депресивний вплив. В одязі з ним потрібно бути акуратним, щоб він не надав вам ауру темряви. Цей колір також підкреслює авторитетність, додає важливості і досвідченості.

8. Білий

Білий колір має багато значень. Він символізує невинність і чистоту; його вважають цілющим кольором; він надає гармонію і забезпечує баланс. Білий стимулює організм боротися з хворобою, активує імунні чинники і прискорює життєві процеси. Це також нейтральний фон для інших квітів. Він заспокоює, але не «гасить» ентузіазм динамічних і рішучих людей. Однак білий може викликати проблеми зі сном.

9. Рожевий

Рожевий означає сильну пристрасть і гарячу любов. Він пробуджує почуття і сигналізує про інтерес до протилежної статі. Цей колір часто асоціюється з жінками, і він говорить про приємний характер, готовність допомогти, а також про чутливість і емоційність. Іноді він підкреслює нарцисизм, егоїзм і занадто інфантильну поведінку.


Рейтинг: 0 Голосів: 0

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Наверх
Вниз