Економні м'ясні заготовки.

Економні м'ясні заготовки.

Отже, з заробітної плати купуємо 4 великих курки і шматок свинини.

1. Відрізати у курок крила, гомілки, це по 8 штук, на 2 обіди та вечері.

2. Зрізати все біле м'ясо, ділимо філе по 2 кусочка. Робими з них відбивні, виходить 16 штук. Заморозити.

3. Решту м'яса зрізати з кісток, додати свинину, накрутити фарш. Ділимо на 3 великих і 1 маленьку частину. Додали рис, овощі. Накрутили їх — 2 частини тефтелі і голубці, заморозили.

4. З маленької частини фаршу зробили фрикадельки для супу, заморозили.

5. На залишок фаршу додали хліб, терту картоплю, наліпили котлетки, кладемо в морозилку.

6. Кістки від курок зварити, води щоб тільки покрила, очистити від залишків м'яса, його можна відразу пустити в макарони по-флотські. Остиглий бульйон розлити по стаканчиках і заморозити, приблизно вийде 6-7 стаканчиків. А потім варимо з нього супчик, борщ.

Схожі статті:

ЖиттєдіяльністьШашлик - звучить смачно :)

ЖиттєдіяльністьМультиварка - кулінарні поради та хитрості

ЖиттєдіяльністьПідбірка чізбургерів

ЖиттєдіяльністьПіца


Рейтинг: 0 Голосів: 0

Комментарии

Нет комментариев. Ваш будет первым!

Наверх
Вниз