Розбираємося в перевагах гарячих турів

0
: 0

673

Відправлення в подорож - це завжди радісна подія! Приємні збори, передчуття дивовижних відкриттів і позитивний відпочинок - ось, що чекає туриста в поїздці.

Розбираємося в перевагах гарячих турів

Але що дають гарячі путівки, коли потрібно виїхати на наступний або навіть в день повідомлення про тур? Чи вартий гарячий тур того, щоб в стресі збирати валізи і брати незаплановано відпустку? Розбираємося в перевагах таких пропозицій.

Щороку задовго до початку сезону туристичні агентства купують певну кількість місць в чартерних рейсах. А також бронюють місця у відповідних готелях. І далі завдання фірми і туроператора - запропонувати ці броні мандрівникам, інакше компанія втратить кошти.

Бувають випадки, коли місця на заплановані рейси продаються погано і агенту легше знизити вартість на тур, ніж втратити всю витрачену суму. В таких обставинах фірми продають путівки за собівартістю або навіть нижче. Це супер вигідна пропозиція для мандрівників. Тур по такій вартості самостійно не організувати, тому що у агентств свої домовленості з готелями і доступ до авіаквитків. Це і є гарячі тури, і, як правило, вони розлітаються відразу, як тільки з'являються в доступі. Така путівка ще може з'явитися через відмову клієнта від подорожі перед самою датою вильоту. Агенту стає важко продати тур по тій же ціні незадовго до вильоту. Тому доводиться знову знижувати вартість і втрачати дохід.

У чому основні переваги гарячих турів?

Розбираємося в перевагах гарячих турів

1. Гарячі путівки за якістю нічим не відрізняються від традиційних.


Різниця тільки в ціні по роз'ясненим причин (дивіться текст вище). І природно головний плюс такого туру, звичайно, - вартість. Вона буває наполовину (і більше) нижче заявленої. І чим менше залишається днів до вильоту, тим більше скорочується ціна.

2. Додатково можна скористатися знижками по системі «Фортуна» (якщо тури організовані по її принципом).


Сенс такої: туроператор пропонує вам знижену вартість на проживання в обмін на те, що не називає конкретний готель, в якому клієнт буде відпочивати. Позначається категорія готелю і планка, нижче якої розміщення неможливо. А далі ви можете покладатися тільки на свою удачу або не ризикувати, а заздалегідь визначитися з місцем проживання.

3. Часом оператори в доважок пропонують деякі бонуси.


Наприклад, абонемент на відвідування в спа-салон / в спортзал / в салон краси / в ресторан і ін. А також серед гарячих путівок по дуже привабливою ціною можна зустріти віп-пропозиції. У них всі ці бонуси вже будуть включені і проживання передбачено в шикарних п'ятизіркових готелях.

Звичайно, гарячі тури і путівки мають свої недоліки. Очевидно - це те, що потрібно встигнути зібратися і залагодити всі особисті і робочі питання в найкоротші терміни. Якщо у вас маленькі діти або серйозний період на роботі, відправитися за такою путівкою в подорож буває проблематично. Якщо ви вже погодилися на путівку, назад шляху немає. Також не обов'язково вам запропонують саме ту країну, яку ви хочете відвідати - доведеться вибирати з того, що є. Ясна річ, дату вильоту-прильоту, кількість днів, екскурсійну програму (якщо вона вже призначена) та інші умови відпочинку організувати під себе теж навряд чи вийде.

Якщо ви згодні на можливі незначні незручності і вас анітрохи не бентежить швидкісна підготовка до подорожі, немає певних побажань по країні і готелю - немає ніяких перешкод на шляху до придбання «гарячого туру».

Розбираємося в перевагах гарячих турів

Приємного відпочинку!
← Важкодоступні туристичні місця, які варті того, щоб їх побачили Плавучий Ресторан Jumbo Kingdom в Гонконзі →

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Наверх
Вниз