Блоги

Приймати життя спокійноМої нотатки

Бути ідеальними неможливо. Та й просто хорошими для всіх бути теж не вийде. Обов'язково знайдеться той, кому щось в вас або у вашій поведінці не сподобається. Так чому ми так часто озираємося на думку інших людей? Чи робить це нас щасливішими? Це, мабуть, головне питання ...

Чорна вдоваМої нотатки

Поширені в Північній Америці, Австралії і Океанії павуки виду чорна вдова (Latrodectus mactans) ведуть досить незвичайний спосіб життя. Вони їдять один одного починаючи з дитинства, а при певному збігу обставин можуть вбити і людину.

Чому людство страждає від зубної хворобиМої нотатки

З пам'яті покоління колишніх школярів, знайомих з «виїзними сесіями місцевої стоматологічної клініки» в кабінет шкільної медсестри, вкрай складно витравити спогади про звук бормашини і зловісному брязкоті кліщів перед видаленням зуба. На щастя, нові технології кардинально переломили ситуацію на користь пацієнта і забезпечили тріумфальний хід стоматологів по планеті.

Чому людство страждає від зубної хвороби

Однак, навряд чи знайдеться на землі людина з тих, кому не байдужа гігієна порожнини рота, яка не ставила перед собою б питанням, чому людство атакує карієс і як цьому протистояти.

Види відпочинку, які потрібні кожному з насМої нотатки

Існує кілька видів відпочинку. І тільки після того, як ви визначите, в якому саме потребуєте, у вас вийде відновити сили, досягти внутрішньої гармонії, пробудити натхнення і жити повноцінним життям.

Види відпочинку, які потрібні кожному з нас

Як виглядає перерва на ланч в різних країнах світуМої нотатки

У кожній країні існують свої власні традиції. І це стосується не тільки національних страв, різних свят, правил поведінки, але також перерви на ланч.

Як виглядає перерва на ланч в різних країнах світу

Наприклад, американці звикли їсти на ходу, не відволікаючись від роботи, а іспанці люблять не тільки грунтовно поїсти, а й відпочити кілька годин після обіду. Більш докладно про те, як виглядають обідні перерви в різних країнах, читайте в цьому пості..

Як правильно засолити оселедецьМої нотатки

Свіжоморожений оселедець можна зробити дуже смачним, слабосолоним і весь процес готування займе не більше 6 годин. Рибку можна подавати до відварної картоплі і просто в якості закуски до пива.

Як уникнути появи каменів у ниркахМої нотатки

Сечокам'яною хворобою можуть страждати всі вікові групи - від новонароджених до літніх людей.

Які корисні звички варто завести, щоб захистити нирки від каменів?

Перешкоди, які заважають розумним людям бути успішнимиМої нотатки

Всім відомо, що хороші оцінки в школі, грамоти та хвалебні нагороди не гарантують успіху в житті. Навіть найбільш начитаних геніїв обходять нічим не примітні двієчники, які заробляють хороші гроші і займають керівні посади.

Чому так відбувається, що не так з розумниками і розумницями?

А справа в тому, що інтелект - це перевага, тільки якщо вміти правильно ним скористатися, знати собі ціну.

Які перешкоди на шляху до успіху заважають високоінтелектуальним людям?

Баня після інфарктуМої нотатки

Інфаркт завжди застає зненацька. Відбувається раптово і докорінно змінює життя людини. Захворювання серйозне і смертельно небезпечне. У момент серцевого нападу гине кожен 10 чоловік. Є над чим замислитися.

Коли гострий період проходить, настає одужання. Формується міцний рубець на серці. Лікарня залишається позаду, і багато пацієнтів починають замислюватися про те, що вони можуть собі дозволити з «минулого» життя, а що може нашкодити здоров'ю після інфаркту?

Однозначно необхідно приймати всі ліки строго за призначенням лікаря. Почати змінювати свої звички в харчуванні в бік більш здорових. Якщо немає серцевої недостатності, важких порушень ритму, артеріальний тиск і пульс в нормальних діапазонах, самопочуття хороше, немає нападів стенокардії, немає задишки і набряків на ногах. Все це говорить про те, що обсяг ураження серцевого м'яза невеликий і можна приступати до фізичних навантажень через 4-6 тижнів після серцевого нападу. Природно, попередньо проконсультувавшись з Вашим лікуючим кардіологом. В ідеалі необхідно скласти індивідуальний план навантажень, що підходить саме вам. Всі люди різні. Початково, до інфаркту рівень тренованості сильно відрізняється у різних людей. Перевага того чи іншого виду навантажень також має значення. Основний принцип - плавне і поступове збільшення, гарне самопочуття і настрій під час тренування.

Баня - прекрасний оздоровчий засіб для тренування судин, в тому числі і після інфаркту. У багатьох виникають цілком обґрунтовані питання: чи можна паритися в лазні після інфаркту? Коли можна починати це робити безпечно для серця і судин. Чи є користь для здоров'я у людей, які перенесли інфаркт?

Корисні властивості продуктівМої нотатки

Кулінари і дієтологи, з року в рік, все пильніше придивляються до продуктів на прилавках магазинів. У чому їх користь? Чи корисні вони для здоров'я?

Корисні властивості продуктів

І особливу увагу, з цієї точки зору, привертають до себе фрукти, зелень, коріння, горіхи, овочі. Їх калорійність невисока, а запас цінних речовин - високий, особливо - мікроелементів!
Наверх
Вниз