10 місць, не менше таємничих, ніж Бермудський трикутник

0
: 0

256

1. Гори Забобони.


10 місць, не менше таємничих, ніж Бермудський трикутник

Гори Забобони - гірський хребет, розташований на схід від Фінікса (штат Арізона). Згідно з легендою, колись у 1800-х роках людина на ім'я Яків Вальс виявив в горі велику золоту жилу, але так нікому і не відкрив це місце. З тих пір шахту не змогла знайти ні одна людина, не дивлячись на численні експедиції. Розповідають, що духи людей, які загинули в пошуках золота, все ще бродять по цих горах. Легенда американських індіанців свідчить, що скарби гір охороняються істотами, званими Туар-Тумс («маленькі люди»), які живуть під горами в печерах і тунелях. Деякі індіанці апачі вважають, що вхід в пекло знаходиться саме в цих горах.

2. Бразильська магнітна аномалія.


10 місць, не менше таємничих, ніж Бермудський трикутник

Якщо в космосі існує аналог Бермудського трикутника, то це напевно Бразильська магнітна аномалія. Це область, де випромінювання, відоме як внутрішній радіаційний пояс Ван Аллена, підходить ближче всього до поверхні Землі. Саме через ці області виникають численні проблеми зі супутниками і космічними апаратами - від збою в програмному забезпеченні до повного виходу з ладу. Телескоп Хаббл недавно фактично вийшов з ладу при проходженні через цю аномалію, а космонавти на МКС ніколи не виходять у відкритий космос при проходженні через територію аномалії. Деякі астронавти повідомляли про «падаючих зірок» над аномалією.

3. Озеро Ангікуні.


10 місць, не менше таємничих, ніж Бермудський трикутник

У листопаді 1930 року мисливець на ім'я Джо Лабелль шукав притулок на ніч і вирішив зайти в село інуїтів (ескімосів), населення якої становило, за різними даними від 30 до 2000. Коли Джо дійшов до села, він виявив досить моторошне видовище - в селі не було жодного жителя. При цьому продукти харчування і зброя знаходилися на будинках, ніби нічого не сталося. Лабелль викликав Королівську канадську кінну поліцію і, чекаючи їх прибуття, почав самостійні пошуки. На кладовищі села було виявлено, що принаймні одна могила була розрита, причому явно не тваринами, і вона була порожня. У 100 метрах від села були знайдені тіла 7 їздових собак, які загинули від голоду, незважаючи на те, що в селищі було повно продовольства. Що сталося з інуітами, до сих пір невідомо.

4. Море диявола.


10 місць, не менше таємничих, ніж Бермудський трикутник

Море Диявола (або Трикутник Дракона) - область в Тихому океані, в якій постійно відбуваються не менш дивні події, ніж в Бермудському трикутнику. Море Диявола, розташоване на узбережжі Японії, було місцем незліченних непояснених явищ, в тому числі магнітних аномалій, непояснених вогнів і об'єктів, а також загадкових зникнень. Дане місце вважається небезпечними навіть офіційними японськими властями. Одна з історій свідчить, що в 1952 році японський уряд послав дослідницьке судно «Кайо Мару № 5», щоб досліджувати таємниці моря Диявола. Більше це судно і його екіпаж, у складі якого був 31 чоловік, ніколи не бачили.

5. Ранчо Бігелоу.


10 місць, не менше таємничих, ніж Бермудський трикутник

Ранчо Бігелоу (раніше відоме як ранчо Скінуотер і ранчо Шерман) - ділянка площею 480 акрів на північному заході штату Юта, який є місцем для незліченних спостережень НЛО, каліцтв тварин та інших дивних пригод. Хоча таємничі події були задокументовані тут ще з 50-х років, деякі з найбільш дивних історій відбулися з власниками ранчо Террі і Гвен Шерманом після того, як вони купили його в 1994 році. У перший день, коли вони переїхали на ранчо, Шермани побачили великого вовка на пасовищі. Неймовірно, але фермери навіть погладили вовка, оскільки звір поводився, як ручний. Однак раптово вовк схопив теляти за морду через прути загороди. Коли Террі вистрілив у вовка з пістолета, кулі не справили на нього взагалі ніякого ефекту. Вовк пішов тільки тоді, коли Террі почав стріляти по ньому з дробовика (варто зазначити, теж без найменшого ефекту). Шермани спробували вистежити вовка, але його сліди різко обірвалися, як ніби він розчинився. Далі Шермани постійно страждали від таких подій, як НЛО, незрозумілі літаючі кулі (які спалили їх трьох собак) і постійно з'являються жахливі каліцтва у їх худоби. Дійшло до того, що подружжя Шерманом в 1996 році продала ранчо Роберту Бігелоу, засновнику Національного інституту Discovery Science, який хотів вивчити таємниці, довкола яких ранчо. Інститут тримає свої відкриття в суворій таємниці.

6. Пойнт Плезант.


10 місць, не менше таємничих, ніж Бермудський трикутник

За іронією долі це місце було названо Point Pleasant (приємне містечко), але воно просто оповите низкою таємничих і страшних подій. Найвідомішим є поява істоти, відомого як Mothman (людина-метелик), яке тероризувала невелику громаду в Західній Вірджинії з листопада 1966 по грудень 1967. Понад сто різних громадян Пойнт Плезант були очевидцями появи цієї 2-метрової людиноподібної істоти з широким торсом, гіпнотичними, палаючими червоним світлом очима і 3-метровими крилами. Звіти про появу людини-метелика припинилися після того, як 15 грудня 1967 році у містечку звалився Срібний міст, при цьому загинуло 46 осіб. Це змусило деяких дослідників вважати, що обидві події взаємопов'язані.

7. Мічиганський трикутник.


10 місць, не менше таємничих, ніж Бермудський трикутник

Мічиганський трикутник, в якому відбуваються таємничі зникнення судів і літаків, знаходиться в середині озера Мічиган. Найвідомішим випадком зникнення є загадкова пропажа капітана Доннера. 28 квітня 1937 року вантажне судно «Макфарланд» йшло рейсом з Ері (штат Пенсільванія) в Порт-Вашингтон (штат Вісконсін). Шлях судна пролягав через трикутник. Як свідчить історія, капітан Джордж Р. Доннер втомився і пішов до своєї каюти, попросивши другого помічника розбудити його, коли судно наблизиться до місця призначення. Приблизно через три години, коли другий помічник пішов будити капітана, він не знайшов Доннера в його каюті. Екіпаж обшукав весь корабель, але капітана так і не знайшли.

8. Долина Сан - Луїс.


10 місць, не менше таємничих, ніж Бермудський трикутник

У долині Сан-Луїс на півдні Колорадо НЛО з'являються настільки часто, що жінка на ім'я Джуді Мессолін навіть створила спостережний пункт за НЛО на своїй ділянці. З 2000 року вона зареєструвала понад 50 НЛО, деякі з яких спостерігали десятки людей. Для скептиків НЛО страшнішими є історії про каліцтва тварин в даному регіоні. Вони почалися в 1967 році, і з тих пір в долині регулярно знаходять то вичищені дочиста скелети худоби, то частково обгризені туші зі слідами акуратних розрізів.

9. Беннінгтонський трикутник.


10 місць, не менше таємничих, ніж Бермудський трикутник

Ще один таємничий трикутник знаходиться в південно-західному Вермонті, і в ньому було зареєстровано 5 таємничих зникнень в період 1945-1950 років. 12 листопада 1945 року 75-річний Мідді Ріверс вів групу мисливців. На зворотному шляху провідник пішов попереду від групи, після чого його ніколи більше не бачили.
1 грудня 1946 року 18 річна студенка Пола Велден пішла на пішу прогулянку. Вона так ніколи і не повернулася, і не було знайдено ніяких її слідів. Рівне 3 роки по тому, 1 грудня 1949 року, ветеран на ім'я Джеймс Тетфорд повертався на автобусі до себе додому після поїздки до родичів. Свідки бачили, як він сідав в автобус на зупинку перед цим, але коли автобус прибув на місце призначення, Тетфорді в ньому не було. Восьмирічний Пол Джепсон зник 12 жовтня 1950, поки його мати годувала свиней. Незважаючи на те, що на хлопчика була дуже помітна червона куртка, пошукові загони не змогли знайти його. 28 жовтня 1950 року Фріда Лангер пішла в похід зі своїм двоюрідним братом. По дорозі вона посковзнулася і промокла в струмку. Фріда вирішила швидко повернутися і переодягнутися, після чого зникла назавжди.

10. Бріджуотерський трикутник.


10 місць, не менше таємничих, ніж Бермудський трикутник

Площа Бріджуотерського трикутника приблизно 520 квадратних кілометрів, а знаходиться це місце в південно-східному штаті Массачусетс на південь від Бостона. Даний район славиться численними кріптозоологічеськими спостереженнями. З 1970-х років надходило кілька повідомлень про високі, волохаті, мавпоподібні істоти, що бродять по болоту. Також очевидці повідомляли про гігантських птахів і істот, схожих на птеродактилів.
← 10 найбільш недооцінених фактів про життя 10 книг з психології, які варто прочитати кожному →

Читайте также:

Художник намалював 9 психічних захворювань

Художник намалював 9 психічних захворювань

Канадський художник корейського походження Sillvi вирішив проілюструвати, як виглядають різні психічні порушення. Він далеко не перший, хто взявся за цю ідею, в чому він охоче зізнається: Sillvi:...
Гадюка або вуж: основні відмінності двох змій

Гадюка або вуж: основні відмінності двох змій

Дуже часто люди в лісі і особливо на водоймах плутають вужа з гадюкою. Небезпечна змія приймається за нешкідливу, що загрожує неприємностями. Всупереч поширеній думці, існують види вужів та гадюк, ...
Як зробити кислі мандарини солодкими

Як зробити кислі мандарини солодкими

Зима - саме «мандаринова» пора року. На полицях магазинів можна знайти величезну кількість цих цитрусових з самих різних країн. Вибрати солодкі часом не так просто, але ж хочеться насолодитися ними...
Який талант подарувала вам дата народження

Який талант подарувала вам дата народження

Не буває людей, у яких немає видатних здібностей. Але бувають люди, які ще не знайшли свої таланти. Нумерологи переконані, що дата народження сильно впливає на те, які якості вашого характеру будут...
Як зробити Google Chrome безпечнішим

Як зробити Google Chrome безпечнішим

Забезпечити власну безпеку під час роботи з інтернетом не так складно, як здається. Ясна річ, що надати активний опір вірусам і трекерам зможуть не всі, але вже дотримуватися правил захисту зможе к...

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Наверх
Вниз