Мої нотатки

Адмін 3 вересня 2013 +1 RSS-стрічка
Рецепти приготування

Як приготувати сметану

Багато хто знає, що сметана - дуже корисний і популярний молочний продукт, який засвоюється організмом людини краще молока або сиру. Сметана, як і більшість молочних продуктів, містить безліч корисних вітамінів і мікроелементів.

Як приготувати сметану

Свою назву сметана отримала від початкового способу виробництва сметани в домашніх умовах. Після того, як зливався верхній шар відстояного молока, вінчиком або ложкою (збивалося) тазбирали другий шар, який перебував під вершками.

Сметану можна приготувати і в домашніх умовах. Чи так це складно насправді?

Як правильно готувати раків

Варені раки - делікатес, знайомий кожному з дитинства. Уявіть собі гору яскраво-червоних раків, від яких піднімається ароматний запашний пар. Відчули, як збуджується апетит? До слова, тільки в міру гарячі раки дають в повній мірі насолодитися їх ароматом і відчути насичений прянощами сік. Розберемося, як правильно варити раків, скільки потрібно варити раків і яку пряність використовувати, щоб повністю зберегти весь смак, аромат і ніжність, все те, що ми так любимо в цьому делікатесі.

Як правильно готувати раків

Рецепти засолювання сала

Кажуть, зазвичай найкраще сало це те, яке засолиювали ви самі.

Рецепти засолювання сала

Способів засолювання сала багато. Але найшвидший спосіб засолювання - це «мокрим» способом, тобто, в розсолі. Сало витримується в розсолі від трьох днів до трьох тижнів, в залежності від смакових уподобань. Багато що, звичайно ж, залежить і від величини шматочків, і від концентрації солі.

Оригінальний спосіб фарбування яєць до Великодня.

Фарбувати фарбами, що продають в магазині досить небезпечно, особливо для дітей.

Хотілося, щоб великодні яйця були красивими, оригінальними і екологічно чистими.
Оригінальний спосіб фарбування яєць до Великодня.

Фарбуємо яйця "мармурові".

Готуємо гірчицю власноруч в домашніх умовах

Завжди приємно пригостити своїх друзів, знайомих смачною, здоровою їжею, при цьому знаючи, що в продукті немає ніяких консервантів.
І так, гостра гірчиця приготована в домашніх умовах, автором якої будете ви;)
Готуємо гірчицю власноруч в домашніх умовах

Приготування суші, роли в домашніх умовах

Рецепти японської кухні ґрунтуються на рисі, морепродуктах і соєвому соусі. Саме ці базові інгредієнти використовуються в приготуванні японського фастфуду (суші, роли). Хоча з точки зору справжніх майстрів приготування суші це блюдо важко назвати фастфудом: приготування суші - це ціла наука і тривала церемонія.
Приготування суші, роли в домашніх умовах

Саме по собі приготування суші в домашніх умовах досить просте діло, головне - правильно підібрати інгредієнти для суші.

Отже, для приготування знадобляться продукти для суші:

Наверх
Вниз