Фаршировані карасі на сковороді

0
: 0

65

Карасі, приготовані за цим рецептом, фаршируються ріпчастою цибулею. При такому способі обсмажування карасики виходять дуже ніжні та ароматні. А спеції надають рибці фантастичну пікантність.

Фаршировані карасі на сковороді

Складові:

• Карасик - 5 шт.,
• Цибуля ріпчаста - 3 шт.,
• Паприка мелена - 1 ч.л.,
• Куркума - ½ ч.л.,
• Сіль - ½ ч.л.,
• Перець чорний мелений - ½ ч.л.,
• Борошно кукурудзяне - 5 ст.л.,
• Олія соняшникова рафінована - 100 мл..


Спосіб приготування:

Починаємо з обробки карасиків. Очищаємо їх, відрізаємо плавники. Видаляємо зябра, внутрішні органи. Добре промиваємо водою. На кожній рибці уздовж спинки гострим ножем робимо глибокі розрізи, як Ви бачите на фото. Обтирає карасиків сіллю, куркумою, меленою паприкою і чорним перцем свіжомеленим. Фаршируємо черевця карасиків півкільцями ріпчастої цибулі. Тепер рибка повинна помаринуватися в такому вигляді 20 хвилин при кімнатній температурі.

Фаршировані карасі на сковороді

Висипаємо кукурудзяну муку порціями в тарілку і по черзі перед обсмажуванням паніруємо карасиків в ній.

Фаршировані карасі на сковороді

Наливаємо в сковороду соняшникову рафіновану олію, розігріваємо її і викладаємо карасиків порціями, щоб було зручно перевертати. Смажимо на середньому вогні до стабільно коричневої скоринки.

Фаршировані карасі на сковороді

Викладаємо спочатку на паперові рушники, щоб прибрати зайве масло, а потім на блюдо. Смачно їсти фаршированих карасиків гарячими. За бажанням можна нарізати свіжих сезонних овочів.

Запрошуємо своїх близьких до столу. Приємного вам апетиту!
← Пиріжки з різних країн Проблема - темні кола під очима →

Читайте также:

Як правильно готувати раків

Як правильно готувати раків

Варені раки - делікатес, знайомий кожному з дитинства. Уявіть собі гору яскраво-червоних раків, від яких піднімається ароматний запашний пар. Відчули, як збуджується апетит? До слова, тільки в міру...
Як зробити довгі прямі яйця

Як зробити довгі прямі яйця

Кулінарне мистецтво не стоїть на місці. Стає все важче вигадувати якісь нові вишукані рецепти, щоб здивувати ближнього свого. Але можна піти й іншим шляхом, наприклад здивувати всіх новою формою з...
Ніжна мойва на сковороді

Ніжна мойва на сковороді

Мойва - це риба дрібного розміру, яка відноситься до сімейства корюшкових. Продукт підійде до будь-якого гарніру, також його можна подавати до столу в якості окремої страви. У кулінарії існує безл...
Як готувати коропа

Як готувати коропа

Короп по-польськи - популярне в світі блюдо, існуюче в декількох варіаціях. З цієї нагоди є золоте тріо рибних рецептів. І так 3 рецепти страв з коропа. Короп, запечений в цибулі з лимоном. ...
Які готові страви можна заморожувати

Які готові страви можна заморожувати

Іноді дуже хочеться приготувати багато їжі заздалегідь. На пару тижнів, наприклад. Але от питання, як її зберегти. Далеко не всі страви простоять в холодильнику стільки часу. Якщо є велика морозилк...

Комментарии

Нет комментариев. Ваш будет первым!

Наверх
Вниз