Як вибрати особистий підпис

0
: 0

11142

Щорічно тисячі людей отримують нові паспорти. Хтось виходить заміж, комусь необхідно поміняти паспорт на вимогу законодавства на новий, а хтось нарешті став зовсім дорослим і отримав свій перший серйозний документ. Так чи інакше, кожному, хто купує отримує паспорт, слід придумати особистий підпис і закріпити його в своєму документі. З давніх-давен підпис вважався важливим атрибутом будь-якої людини, особливо знатних людей. Підтвердженням чого-небудь важливого і офіційного був саме особистий підпис. В наші дні цінність і важливість процедури залишення автографів навіть зросла. Це пов'язано з тим, що в сучасне життя вливається все більше документів, офіційних паперів, довідок і заяв. І на кожному з них громадянин зобов'язаний поставити свій відмітний знак - підпис. Але як же вибрати головний ідентифікатор власної особистості, щоб він був не тільки швидкий у виконанні, але і виглядав красиво? Про це і піде мова. Connie_cleaning-glasses

Як вибрати особистий підпис

Як не дивно, але з найбільшою серйозністю до вибору підпису підходять саме підлітки, які отримують паспорт вперше. Вони ретельно продумують кожну кому свого важливого і офіційного автографа. Дівчата прагнуть передати в своєму підпису ніжність і жіночність, роблячи безліч плавних завитків, а іноді навіть додаючи до них сердечка або узорчики. Хлопчики намагаються виконати підпис чіткими і строгими лініями, піклуючись про те, щоб їх розпізнавальний знак передавав серйозність і мужність господаря.

Дорослим, мабуть, слід повчитися у своїх дітей. Адже підходити серйозно до вибору підпису потрібно в будь-якому віці, тим більше після досягнення 18 років, коли кількість підписуючих офіційних документів збільшується в багато разів. Багато хто віддає перевагу виконувати простий підпис, особливо коли їх робота пов'язані з величезною кількістю паперів і документів, які потрібно підписувати. Однак це серйозна помилка. Чим вищу посаду обіймає людина, тим більше він вирішує. Отже, особистий підпис повинний бути не тільки швидким у виконанні, але і незвичайним, складним у відтворенні.

Як вибрати особистий підпис

Давно відомо, що підпис служить не тільки ідентифікатором особистості, але і своєрідним портретом, що відображає психологію. Фахівці давно навчилися за підписом людини визначати риси його характеру, стать і в деяких випадках навіть зовнішність.

Як же все-таки підібрати підпис, щоб він відображав характер і високий соціальний статус свого господаря?

Психологи радять керуватися власними відчуттями і перевагами у виборі підпису, однак є деякі критерії, яким можна слідувати, якщо ви хочете, щоб по особистому підпису вас описали як серйозну і успішну людину.

По-перше, потрібно пам'ятати, що підпис - це не просто набір штрихів і завитків. Він обов'язково повинний нести смислове навантаження, тому слід скласти його з букв свого імені і прізвища. Зазвичай використовуються три перші літери.

По-друге, потрібно приділити окрему увагу загальному вигляду підпису. Нахил переважно робити вправо, не перевантажуючи автограф лініями, штрихами і зайвими закругленнями. Однак цілком доречним буде застосувати на початку підпису сильний і впевнений штрих вгору, а закінчити можна підкресленням останньої букви або невеликим заокругленням.

Щоб зробити свій підпис більш оригінальним, вивчіть, як підписували документи відомі історичні особистості. Запозичити пару цікавих штрихів буде не зайвим, та й до того ж, це підкреслить вашу оригінальність і всебічну розвиненість.

Як вибрати особистий підпис

Однак який би підпис ви не вибрали, завжди слід пам'ятати, що він - ваш головний ідентифікатор, розпізнавальний знак, який повинен не тільки містити в собі ваші ініціали, а й бути оригінальним і передавати ваш глибокий внутрішній світ. Так що не бійтеся експериментувати і отримуйте задоволення навіть від таких простих речей, як вимальовування олівцем на папері свій унікальний і красивий особистий підпис.

Можете скористатися генератором підписів - онлайн програма, яка допоможе красиво придумати підпис за прізвищем, ім'ям і, якщо побажаєте, по батькові.

Вам набридло писати конспекти? Генератор рукописних текстів позбавить вас від цього! Створюй свої конспекти з допомогою сервісу handwrittner.

Як вибрати особистий підпис
← Якщо ви думаєте, що світ - це жахливе місце Як зварити смачну каву в турці? →

Читайте также:

Міфи, в які вірили діти 80-х

Міфи, в які вірили діти 80-х

Сьогодні навіть самий наївний школяр не повірить, що за ювілейний рубль можна отримати новий автомобіль, а кілограм засушених комарів здатний істотно підвищити рівень особистого добробуту. А ось в...
Зняття стресу. Поради від психолога

Зняття стресу. Поради від психолога

Думки розбігаються, неможливо зосередитися, відчуття чогось дуже неприємного всередині аж до паніки - ось вони, типові симптоми стресу, що вибиває нас зі звичної колії. Що робити? Вчитися упра...
Як зберегти яблука взимку

Як зберегти яблука взимку

Настає відповідальна пора - збирання врожаю яблук. Це фрукт, який без перебільшення люблять всі. Збір яблук починають в середині серпня, і лежкість у них невисока, щонайбільше місяць. Осінні с...
Чому потрібно викидати старі речі

Чому потрібно викидати старі речі

Зараз саме час зробити очищення. Спробуйте! Можливо, це відкриє нові можливості у вашому житті. Ось чому потрібно викидати старе. ■ Є закон достатку - щоб прийшло нове, потрібно позбутися від...
Як скласти святкове меню

Як скласти святкове меню

Як скласти святкове меню і зробити так, щоб обидві сторони (не тільки гості, але і господарі) залишилися задоволені проведеним вечером. У нас завдання накрити стіл - більше 10 осіб, не вдаючис...

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Наверх
Вниз