Як зробити довгі прямі яйця

0
: 0

134

Кулінарне мистецтво не стоїть на місці. Стає все важче вигадувати якісь нові вишукані рецепти, щоб здивувати ближнього свого.

Але можна піти й іншим шляхом, наприклад здивувати всіх новою формою звичного продукту.

Як ви думаєте, здивуються чи ваші близькі, якщо ви подасте до столу "прямі" яйця?

Як зробити довгі прямі яйця

Без сумніву! Крім того, яйце такої форми ідеально підходить для красивої сервіровки страв: адже якщо таке яйце нарізати кружечками, то всі вони будуть ідеально однаковими.

НЕ ВІРИТЕ? no

Для приготування прямого і довгого яйця вам знадобляться:

☺ Каструля;
☺ Скляна висока склянка (або відповідна за формою посудина);
☺ 2 металеві трубки - одна діаметром з традиційний жовток, інша діаметром з білок, зазвичай щось таке можна підібрати від якої-небудь старої побутової техніки,
☺ Вода,
☺ 10 яєць.

Як зробити.

1. Поставте каструлю з водою на вогонь, в неї помістіть порожню склянку і притисніть її чимось, щоб вона не спливла. Прогріваємо стакан разом з водою до закипання.
2. Відокремлюємо білки від жовтків.
3. Білки наливаємо в прогрітий стакан.
4. Ми залишаємо білки варитися на водяній бані хвилин 20-25.
5. Витягуємо стакан, трубкою меншого діаметра робимо посередині отвір (виймаємо частину білка).
6. Збовтуємо жовтки і виливаємо в отвір, який утворився в заготівлі з білка.
7. Ставимо знову на водяну баню і варимо ще 20 хвилин.
8. Дістаємо стакан з каструлі і вже трубкою більшого діаметра вирізаємо "яйце" зі склянки.
9. Насолоджуємося видом абсолютно прямого яйця і використовуємо його в своїх кулінарних цілях.

Подивіться в деталях, як це робити, тут:

Переглянути

Форум: КУЛІНАРІЯ JC_doubleup
← Припиніть боротися за чиюсь увагу Ти говориш - Бог відповідає →

Читайте также:

10 простих способів зробити їжу смачнішою.

10 простих способів зробити їжу смачнішою.

Оберем 10 простих порад, які допоможуть поліпшити смак вашої їжі. Не тільки додавання солі і спецій робить їжу смачнішою. Деякі дрібниці, про які ми навіть не здогадувалися, теж можуть допомогти. ...
Як правильно готувати раків

Як правильно готувати раків

Варені раки - делікатес, знайомий кожному з дитинства. Уявіть собі гору яскраво-червоних раків, від яких піднімається ароматний запашний пар. Відчули, як збуджується апетит? До слова, тільки в міру...
Морозиво з трьох інгредієнтів

Морозиво з трьох інгредієнтів

Це чудово - такого справжнього вершкового смаку не знайти ні в одному магазині! До того ж, його без побоювання можна давати дітям (температуру самі контролюйте): адже в ньому немає ніяких стабіліза...
Як скласти святкове меню

Як скласти святкове меню

Як скласти святкове меню і зробити так, щоб обидві сторони (не тільки гості, але і господарі) залишилися задоволені проведеним вечером. У нас завдання накрити стіл - більше 10 осіб, не вдаючис...
Оригінальні способи приготування зі звичних продуктів

Оригінальні способи приготування зі звичних продуктів

В приготуванні їжі досконалості немає меж, тому завжди можна щось поліпшити, зробити оригінальніше і смачніше. Правильна сосиска в тісті. Запечена картопля з яйцем, сиром і овочами. Яс...

Комментарии 1

0 Людмила #
11 вересня 2018 у 12:39
Час возиться, чтоб приготовить длинные яйца... Зачем?
Наверх
Вниз