Мої нотатки

Адмін 3 вересня 2013 +1 RSS-стрічка
Цікаві моменти нашого життя

Важливі факти про праску

Електропраска була запатентована в Америці Генрі Сілі в червні 1882 року. Здавалося б, звичайний побутовий прилад, але з ним пов'язано кілька цікавих фактів. У XXI столітті праска була в кожному будинку. Але були часи, які нашим сучасникам вкрай складно уявити.

Важливі факти про праску

Саме тоді, цей прилад був необов'язковим атрибутом, а скоріше, екзотикою, шиком.

Трохи історії…

Що потрібно знати про високосний рік?

Наступив 2020 рік, позначений в китайському календарі як рік Сталевого Щура, - високосний. З давніх-давен вважалося, що високосний рік несе нещастя і страждання. Чи так це насправді?

Магічні властивості дзеркала

Напевно, жоден предмет домашнього вжитку не обріс такою кількістю прикмет і повір'їв, як дзеркало. Всі знають: розбити дзеркало - до біди; в приміщенні, де знаходиться небіжчик, дзеркала прикривають матерією; протирати дзеркало папером - до сварок і збитків і т. д.

Який талант подарувала вам дата народження

Не буває людей, у яких немає видатних здібностей. Але бувають люди, які ще не знайшли свої таланти. Нумерологи переконані, що дата народження сильно впливає на те, які якості вашого характеру будуть виявлені найкраще, якими справами ви зможете займатися. Число долі підкаже, в чому ваша унікальність.
Який талант подарувала вам дата народження

Вирахувати це магічне число не становить особливих труднощів. Потрібно в рядок записати повну дату народження.
Наприклад: 20.02.1975. Тепер підсумуйте всі цифри, поки не вийде число від 1 до 9.
Ось так: 2 + 2 + 1 + 9 + 7 + 5 = 26 = 2 + 6 = 8. Ось ми і дізналися число долі для конкретної дати народження.

На що ж воно вказує? Якими талантами наділила вас дата народження?

10 місць, не менше таємничих, ніж Бермудський трикутник

1. Гори Забобони.


10 місць, не менше таємничих, ніж Бермудський трикутник

Гори Забобони - гірський хребет, розташований на схід від Фінікса (штат Арізона). Згідно з легендою, колись у 1800-х роках людина на ім'я Яків Вальс виявив в горі велику золоту жилу, але так нікому і не відкрив це місце. З тих пір шахту не змогла знайти ні одна людина, не дивлячись на численні експедиції. Розповідають, що духи людей, які загинули в пошуках золота, все ще бродять по цих горах. Легенда американських індіанців свідчить, що скарби гір охороняються істотами, званими Туар-Тумс («маленькі люди»), які живуть під горами в печерах і тунелях. Деякі індіанці апачі вважають, що вхід в пекло знаходиться саме в цих горах.

Художник намалював 9 психічних захворювань

Канадський художник корейського походження Sillvi вирішив проілюструвати, як виглядають різні психічні порушення.

Він далеко не перший, хто взявся за цю ідею, в чому він охоче зізнається:

Ці 5 знаків Зодіаку чекають грандіозні зміни в 2020 році

Новий рік - це час нових починань для кожного з нас. У 2020 році деяким з нас пощастить більше, ніж іншим. Звичайно ж, їм доведеться докласти певних зусиль для того, щоб домогтися успіху. Але все ж зірки будуть до них більш ніж прихильні.

Ці 5 знаків Зодіаку чекають грандіозні зміни в 2020 році

2020 рік принесе багато змін в житті представників п'яти знаків Зодіаку.
Тельці, Скорпіони, Стрільці, Козероги і Риби насолоджуйтеся позитивними змінами!

Як колір очей впливає на характер людини

Секрет цієї теми як маленький спойлер при знайомстві з новими людьми. А взагалі, можливо дати тисячу відсотків, що ви вже стикалися з цим питанням. І, швидше за все, в дитинстві пункт про значення кольору очей був включений в енциклопедії для дівчаток. Але малоймовірно, що в свої безтурботні роки ви змогли по-справжньому зрозуміти тонкощі прочитання внутрішнього світу людини.

Як колір очей впливає на характер людини

Тому тут і зараз будемо розбиратися, як колір очей впливає на характер.

Що колір волосся розповість про жінку?

Насправді, не просто так існує поширена думка, що кожен чоловік віддає перевагу власницям певного кольору волосся. Вся справа в тому, що, наприклад, жінка зі світлим волоссям виглядає в очах оточуючих більш м'якою й поступливою, в той час як темноволоса жінка здається більш незалежною і жорсткою.

Чи так це насправді? Що може розповісти про жінку колір її волосся?

Темні і світлі сторони знаків зодіаку

Темні і світлі сторони знаків зодіаку

Попереджений значить озброєний. Знаючи про свої сильні і слабкі сторони, людина може з успіхом вийти з практично будь-якої ситуації.
Наверх
Вниз