Мої нотатки

Адмін 3 вересня 2013 +1 RSS-стрічка
Здоров'я - це найважливіша цінність для кожної людини. Вважається, що приблизно на 50% здоров'я визначає спосіб життя – умови праці, звички, харчування. Все про здоров’я людини.

Харчування для ласунів. Які ласощі можна вживати?

Мало кому вдається довго терпіти обмеження, відмовляючись від улюблених солодощів, які раніше регулярно були в раціоні. Любителям смакоти стане складніше дотримуватися принципів правильного харчування, якщо з'являться думки про суворе меню.

Але утримуватися від приємного не потрібно, адже до набору ваги призводить надмірна захопленість «забороненими плодами», а не їх вживання в цілому. Головне - вибрати продукти, які не тільки радуватимуть приємним смаком, але і сприятимуть підвищенню імунітету.

Які ознаки підвищеного цукру в крові?

Підвищений цукор в крові - серйозна патологія, яка потребує негайної і грамотної медичної допомоги. І щоб своєчасно вжити заходів і нормалізувати стан, потрібно знати всі ознаки збільшення обсягів глюкози.

Проблема - темні кола під очима

Як же іноді ми засмучуємося, подивившись на своє відображення в дзеркалі. І причина цього - темні кола під очима. Звичайно, якщо ми говоримо про проблеми із зовнішнім виглядом, варто глибоко замислитися про стан здоров'я. Так і тут, темні кола під очима можуть свідчити про приховані захворювання вашого організму.

Проблема - темні кола під очима

Це такий собі сигнал, щоб ви задумалися про здоров'я і щось змінили у своєму житті.

Самі страшні епідемії

Які страшні епідемії пережило людство, з чого вони виникли і як їх вдалося побороти. Згадаймо найнебезпечніші з них, які, втім, тільки зробили людину сильнішою.
Самі страшні епідемії

Як позбутися страху коронавірусної інфекції

Не секрет, що коронавірус всіх змусив думати по іншому. Карантин, або домашня ізоляція деяких вганяє в страх, у деяких викликає паніку і пригніченість.

Засоби масової інформації, в основному телебачення мають властивість впливати на людей гіпнотично.

Як позбутися страху коронавірусної інфекції

Але так чи страшний чорт, як його малюють? Дійсно, так, інфекція серйозна.

7 книг про людське тіло і здоров'я

Здається, що люди знають про свій організм практично все: від харчових звичок до хронічних захворювань.
Насправді це не так. Тіло зберігає безліч таємниць і загадок, які повністю не розкриті навіть вченими. Однак можна навчитися розуміти свій організм, якщо знати, як він функціонує. У цьому допоможе добірка науково-популярних книг про здоров'я і людське тіло.

6 звичок здорового мозку

Відносини між нашим мозком, організмом і навколишнім світом - дуже складні. Це настільки пов'язано між собою, що всі ваші дії (або бездіяльність) незмінно впливають на здоров'я і психологічне благополуччя.

6 звичок здорового мозку

Здоров'я мозку зумовлює безліч чинників. На нього впливають одночасно біологічні і фізіологічні передумови - гени, гормони, стан імунної системою, харчування, фізичні вправи і те, наскільки здоровим є ваш спосіб життя.

Лавровий лист - не тільки смачна приправа

Хороший кухар знає секретний інгредієнт смачного супу або жаркого, ароматне, оливково-зелене листя надає страві тонку інтенсивність і глибину.

Лавровий лист - не тільки смачна приправа

Але лавровий лист - не тільки смачна приправа. Ця рослина ще й дуже корисна. Ось декілька випадків, коли лавровий лист може вам допомогти.

Розмови уві сні - норма чи відхилення?

Більшість з нас хоча б раз у житті розмовляли уві сні. Дійсно, це виглядає досить лякаюче: потоки несвідомої, незв'язної мови, крики, хаотичні рухи кінцівок, відкриваючі очі - все це може до смерті налякати того, хто випадково став свідком такого явища, як сомнілоквія.

Розмови уві сні - норма чи відхилення?

Сомнілоквія (лат. Somnus - сон, loquor - говорити) - мовна активність під час сну, «сноговоріння». Буває, що з боку це виглядає кумедно: людина може почати викрикувати якейсь несвідоме марення.

Але от питання - чи несвідома ця маячня?

Молитва зцілювальна від хвороб

Молитва-сповідь.


Це дуже потужна біоенергетична техніка - МОЛИТВА !!!

Для своїх практик відведіть спеціальне місце, кімнату, де вас ніхто не потривожить хоча б протягом 30 - 40 хвилин. Обладнайте це місце по своєму смаку - прикрасьте квітами, свічками, камінням, іконами ... Ваша практика - це творіння своїх внутрішніх образів. Це ваша розмова з Творцем нашого Всесвіту. Це ваше щире звернення до нього. Відчуйте все таїнство такої практики, всю священність цього вашого ритуалу.

Можна запалити свічки, поставити тиху приємну музику. Не обов'язково звертатися до ікони. Пам'ятайте Господь у вашому серці! Але якщо хочеться, зверніться до ікони, яка вам найбільш близька, дорога, радісна серцю ... Це таїнство - звернення до Бога може здійснювати будь-яка людина, незалежно від своїх релігійних переконань.

Молитва зцілювальна від хвороб

Ця молитва допомагає зцілитися від серйозних хвороб (серцево-судинних захворювань, ендокринних, від хвороб нервової системи, шлунка, печінки, опорно-рухової системи ...), знизити температуру, зняти біль.
Наверх
Вниз