Прості способи притягнути удачу

0
: 0

529

Життя кожної людини наповнена провалами і перемогами. Але що робити, якщо чорна смуга затягнулася, а фортуна не бажає повертатися обличчям?

Прості способи притягнути удачу

Дізнайтеся прості, але ефективних методів для залучення удачі.

Удача по фен-шуй.


Майстри фен-шуй стверджують, що основна енергія, яка керує життям людини, полягає в її житлі. Правильна обстановка у хаті може залучити не тільки Фортуну, а й багатство, любов і щастя.

Зоною удачі в квартирі вважається схід. У цій частині житла корисно буде помістити велику кількість кімнатних рослин. Вони здатні очистити будинок від усього негативного і поділитися сильною позитивною аурою, яка буде сприяти успіху в усіх справах.

Існують також спеціальні символи удачі, якими можна декорувати схід квартири:

Акваріум із золотими рибками. Він допоможе в будь-яких фінансових чи кар'єрних питаннях. Обзавівшись подібним талісманом фен-шуй, ви ніколи не будете знати потреб і матеріальних труднощів. Переважний вибір рибок - 9 золотих і 1 чорна.

Хотей.


Прості способи притягнути удачу

Товстопузе посміхаюче божество принесе в будинок благополуччя і процвітання. Перед виходом з дому погляньте на нього з посмішкою, погладьте його живіт, і протягом дня вас буде чекати успіх у всіх починаннях.

Підкова.


Прості способи притягнути удачу

Цей символ поширений не тільки в фен-шуй. Він відомий в звичаях і прикметах багатьох народів. Підкова, повішена над вхідними дверима кінцями вгору, символізує повну чашу і привертає в будинок удачу.

Фен-шуй:
давня практика, яка має послідовників по всьому світу. Люди століттями створювали це вчення і змогли точно визначити, як залучити удачу. Тому порадами в області фен-шуй варто скористатися.

Заговір на удачу.


Цей спосіб є сильнодіючим ритуалом білої магії. Вдаватися до нього можна раз в тиждень, найкраще в понеділок. Для цього рано вранці, дивлячись в дзеркало, прочитайте слова заговора:

«У мені удача й успіх, в руках фортуна. Все підвладне, все задумане здійснюється. Я сильна, я впевнена, суперники геть, біди геть. Амінь»

Сказавши це, протріть дзеркало долонею правої руки і сміливо вирушайте здійснювати задумане — будь-які ваші починання увінчаються успіхом.

Думка психологів.


Останнім часом стала вельми популярна теорія самонавіювання. Часом про неї так багато говорять, що вона починає здаватися неефективною. Але насправді позитивний настрій і позитивні думки здатні змінити долю на краще. Людина, яка завжди пророкує собі тільки провал і невдачу, навряд чи зможе домогтися успіху.

Зважившись скористатися цією порадою, запрограмуйте себе на успіх. Для більшого ефекту створіть свій список бажань і повісьте його на чільне місце. Заголовком такого листа має бути: «Мені щастить».

Пам’ятайте, ваша доля у ваших руках, і ви самі вирішуєте, що вас чекає в майбутньому: успішне завершення справ або поразка. Скористайтеся всіма методами, і скоро ви відчуєте, як ваше життя змінюється на краще. Бажаємо вам удачі. Laie_95
← Як жадібність може зробити тебе бідним Які прикраси можна зробити з бананів →

Читайте также:

Як змінити свою удачу і змусити її повернутися до вас обличчям

Як змінити свою удачу і змусити її повернутися до вас обличчям

Невже ви думаєте, що удача приходить тільки до тих людей, які нібито від народження є везунчиками? Відповідь невірна. Насправді, ваша удача в ваших власних руках, і тільки ви її єдиний «автор»...
Що таке везіння

Що таке везіння

Везіння - правда чи вигадка, збіг обставин чи додаток величезних зусиль? Особливо люди починають про це замислюватися, якщо в їх оточенні є ті, кого завжди називали «щасливчиками». Вони виявляються...
Секрети і маленькі кулінарні хитрощі в приготуванні страв

Секрети і маленькі кулінарні хитрощі в приготуванні страв

1. Щоб масло при смаженні не бризкало, можна дно сковорідки злегка присипати сіллю. ★★★ 2. Яєчня буде пишною, якщо додати 2 ложки холодної води на 1 склянку яєць і гарненько збити. ★★★ 3. Д...
Оригінальні способи приготування зі звичних продуктів

Оригінальні способи приготування зі звичних продуктів

В приготуванні їжі досконалості немає меж, тому завжди можна щось поліпшити, зробити оригінальніше і смачніше. Правильна сосиска в тісті. Запечена картопля з яйцем, сиром і овочами. Яс...
Благородні якості людей з золотим серцем

Благородні якості людей з золотим серцем

Хочете знати, чи має хтось із ваших знайомих, або навіть ви самі - «золоте серце», перевірити чи є у них або у вас якості, які описані нижче! Ці люди - справжні сонячні промені в темноті інших...

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Наверх
Вниз