Щоб парфум тримався довше.

0
: 0

126

Обливати себе парфумами, так, щоб шлейфом аромат із ніг збивало – поганий смак. Якщо трішки душитися – запах швидко вивітрюється. Як зробити так, щоб не виливати на себе флакон духів і в той же час, щоб аромат зберігався і спокушав на довго?
Щоб парфум тримався довше.

Ось декілька практичних порад:

Вибираємо правильні місця: зап'ястя, виски, западини між ключицями, ліктьові згини, загалом, місця, де судини розташовані близько до поверхні шкіри. Крім того, волосся добре утримує аромат. Шкоди для волосся ніякої, не так як лаки, фени, плойки - вони псують зачіску набагато більше, ніж пару «пшиків» духами над головою.

Варто звернути увагу на класифікацію:
Духи – самий міцний аромат. Слідом за ними парфумерна вода, яка не так довговічна, але все ж тримається довше, ніж туалетна.
Щоб парфум тримався довше.

Не розтирайте місце нанесення парфумерних засобів. Цей стереотип міцно засів у наші голови – нанести парфуми на зап'ястя і розтерти. Забудьте про цю звичку. Від неї тільки запах вивітрюється.

Наносіть парфуми на зволожену шкіру. Суха шкіра погано зберігає аромат, тому до нанесення парфумів скористайтеся кремом з тим же запахом (буде ідеально), або з нейтральним запахом. Рецепт з вазеліном, в принципі, з цієї ж серії – трохи вазеліну на зап'ястях або біля скроні, а потім на це ж місце розпилюємо парфумовані засоби. Запах буде триматися набагато довше.

Наносьте трішки парфумів безпосередньо після душу. До розпареній шкірі аромат прилипає надовго. Перед виходом з будинку можна трохи додати для гарантованого результату.

Вибирайте стійкі аромати. Ціна парфумів не так важлива, як домінуючі ноти парфумерного букета. Квіткові і фруктові ноти випаровуються швидше, мускусні, і шипрові, навпаки, тримаються довго.

Щоб парфум зберігав свої ароматні властивості довго, зберігайте флакон в захищеному від сонця місці.

Добре тримає запах натуральне хутро та шерсть. Але це порада підходить тільки тим, хто вірний одному ароматові протягом тривалого часу. Якщо надушити водолазку або хутряне манто, чергувати аромати навряд чи вийде.
← Привчаємо кота до унітазу. Готуємо гірчицю власноруч в домашніх умовах →

Читайте также:

Створення зображень в соцмережах, якщо набридло "позичати" чужі зображення для оформлення.

Створення зображень в соцмережах, якщо набридло "позичати" чужі зображення для оформлення.

Набридло «позичати» чужі зображення для оформлення своїх постів в соцмережах? До того ж ви не є експертом в Photoshop? Не біда. Існує величезна кількість простих програм для створення класних карти...
10 простих способів зробити їжу смачнішою.

10 простих способів зробити їжу смачнішою.

Оберем 10 простих порад, які допоможуть поліпшити смак вашої їжі. Не тільки додавання солі і спецій робить їжу смачнішою. Деякі дрібниці, про які ми навіть не здогадувалися, теж можуть допомогти. ...
Історія квасу.

Історія квасу.

Квас - один з кращих безалкогольних напоїв. По смакових і харчових якостях він не має собі рівних. Винайдений більше тисячі років тому, квас користується заслуженою популярністю і в даний час. ...
Оригінальний спосіб фарбування яєць до Великодня.

Оригінальний спосіб фарбування яєць до Великодня.

Фарбувати фарбами, що продають в магазині досить небезпечно, особливо для дітей. Хотілося, щоб великодні яйця були красивими, оригінальними і екологічно чистими. Фарбуємо яйця "мармурові&q...
Як з'явився шашлик?

Як з'явився шашлик?

Схоже, що ціла вічність минула з тих пір, як наші предки придумали цю чудову страву - шашлик. Багато чого змінилося з тих часів: на політичній карті світу з'являлися і зникали держави, не раз з...

Комментарии

Нет комментариев. Ваш будет первым!

Наверх
Вниз