Від цих людей потрібно триматися подалі

0
: 0

940

Ви помічали, що поруч з деякими людьми навіть дихати важко? Вони просто ходячі джерела негативу. Там, де вони з'являються, неодмінно трапляється скандал та атмосфера розжарюється.

Від цих людей потрібно триматися подалі

Ось 10 типів людей, від яких потрібно триматися подалі.

1. Пліткар. Такій людині під страхом розстрілу не можна довірити секрет. Ця людина його неодмінно всім рознесе. І отримає від цього якесь збочене задоволення.
Пліткарі колекціонують чужі секрети, а потім в потрібний момент роблять їх надбанням громадськості.

2. Скандаліст. Його хлібом не годуй, дай з кимось зчепитися. Привід знайдеться завжди. Скандал виникає буквально з нічого. А один-скандаліст може так потріпати нерви, що потім просто сил не залишається. Та й дружити з такою людиною немає ніякого толку. Його мета в житті - поскандалити і посіяти після себе негатив.

3. Песиміст. У нього не просто все погано, а жахливо. Навіть в хороших новинах він знайде частку зла. З песимістом складно спілкуватися. Він тягне на сіру сторону життя, затягує в болото нудьги. А ще песимізм заразний. Ви і самі не помітите, що теж почали мислити в негативному ключі.

4. Ідіот. Тупість теж передається. Тривале спілкування з недолугою людиною шкодить вашому розумовому розвитку. Від нього можна набратися дурості і невігластва. А ще ідіоти дуже вперті. І люблять сперечатися. Дурна людина не дивиться на аргументи, а сліпо гне свою лінію.

5. Критикан. Під прицілом кожен ваш вчинок. Критикан неодмінно дасть йому оцінку. І не на вашу користь. Через спілкування з такою людиною може розвинутися комплекс неповноцінності. Критикан буквально вбиває вашу віру в себе, йому все не так. Такій людині просто неможливо догодити.

6. Меркантильна людина. Вона спілкується з вами неспроста. Ви або допомагаєте йому влаштуватися на роботу, або позичаєте гроші, або просуваєте по службових сходах. Меркантильні люди не допоможуть вам в біді. Вони поруч тільки тоді, коли потребують у ваших грошах або заступництві. Меркантильні люди схожі на п'явок. Вони харчуються вашими ресурсами.

7. Упертий баран. Обожнює сперечатися і висловлювати свою думку. Сперечається з таким захватом і пристрастю, що готовий доводити свою правоту будь-якими способами. З такою людиною морально важко перебувати. Ця людина звикла весь час гнути свою лінію. Це її принцип. Спілкування з нею схоже на розмову зі стіною - ви ніколи нічого не доведете.

8. Лицемір. Огидний тип, для якого людська особистість нічого не означає. Ця людина цінує тільки статус людини, її матеріальні можливості. Дружба з успішними людьми наділяє лицеміра певним статусом. Звичайно, так думає тільки він. Але в реальному житті лицемір виглядає жалюгідно. Як шакал, який дружить з тигром.

9. Улеслива людина. Другом можна назвати людину, яка і похвалить, і вилає. Але зате зробить це чесно і в очі. А підлесникам все завжди подобається. Вони заглядають в рот, підтакують, бояться висловити власну думку. Зрозуміти, що у підлесника на думці, неможливо. Він може без роздумів вас зрадити.

10. Нарцис. Готуйтеся йому прислуговувати. Він завжди найкращий. Найкращий самозакоханий пінгвін. Нарциси стомлюють розповідями про свою невимовну красу, неабиякий розум і феноменальна особистість. Хоча це просто унікуми з роздутим до неймовірних розмірів.

Такі люди не принесуть у ваше життя нічого хорошого. Навпаки, вони вкрадуть душевну енергію. Ви для них - пусте місце, інструмент для досягнення мети. Вони вихлюпують свій негатив на оточуючих, намагаючись отримати емоційну розрядку або матеріальну вигоду.
← Привид українського селища, де дивним чином вмирають і пропадають люди. Як давати чайові в різних країнах →

Читайте также:

Як розпізнати лицеміра в своєму оточенні?

Як розпізнати лицеміра в своєму оточенні?

Одні з найбільш токсичних особистостей, яких ми можемо виявити в будь-якому суспільстві, - це лицеміри. Вони, природно, не афішують свої справжні наміри, приховуючи їх за завісою помилкової др...
Які фрази, не варто говорити на роботі?

Які фрази, не варто говорити на роботі?

Існують фрази, які вам просто ніколи не варто говорити на роботі. У цих словах є особлива сила: у них є незрозуміла здатність виставити вас в поганому світлі, навіть якщо ваші слова - істина в ост...
Прихована сила внутрішнього діалогу

Прихована сила внутрішнього діалогу

Ви знаєте, що постійно розмовляєте з самим собою? Ми всі це робимо. Наш внутрішній діалог дуже впливає на наше життя, повертаючи його на краще чи на гірше. Запитайте себе, чи є ваш внутрішній ...
74 питання, які наводять на роздуми

74 питання, які наводять на роздуми

Щоб краще пізнати власне життя, необхідно ставити правильні питання. Загляньте всередину себе, зрозумійте, що ви насправді відчуваєте. Це допоможе вам зробити висновки, які приведуть до необхідних ...
Лайфхаки по психології в суспільстві

Лайфхаки по психології в суспільстві

"Лайфхак" - це маленька хитрість, корисна порада, яка дозволяє зробити життя людей простіше і цікавіше. Поважайте себе! 1. Перше правило якщо ви хочете переконати людину в своїй точц...

Коментарі 2

0 Eugen #
30 березня 2018 у 09:20
Откуда дровишки? Пивас- полезный напиток?! Аффтара !!! Джерело !!!!!!!
Всех благофф !
0 Адмін #
30 березня 2018 у 10:20
Ви мали на увазі мабуть цей пост?
Пиво є дуже корисним напоєм, якщо його пити не більше 500 грам в день.
JC_finger Найкорисніші для здоров'я напої
Наверх
Вниз