Один із способів засолювання сала.

Самий правильний спосіб засолювання сала:
Адміністратор
Адмін
Повідомлення: 1156
г. Гадяч
1 день назад

Як солити сало?

Один із способів засолювання сала.

Свиняче сало є дуже смачним продуктом і відмінним джерелом енергії за рахунок своєї високої калорійності.
JC_doubleup

Як же смачно приготувати сало в домашніх умовах?

Приготування.

1. Для початку потрібно вибрати правильне сало. Воно може бути однорідною або мати м'ясні прошарки. У будь-якому випадку, слід перевірити продукт перед безпосередньою засолкою. Якісне сало добре проколюється ножем і, звичайно, буде м'яким. Якщо гострий кінець ножа поглиблюється поштовхами, то в салі міститься занадто багато жилок. Після засолювання воно вийде жорстким. Нарізайте продукт пластинами, якщо товщина сала перевищує 6 см. В будь-якому іншому випадку солити шматок можна цілком, але на це буде потрібно трохи більше часу.

2. Процес засолювання. При засолюванні цей продукт зіпсувати практично неможливо, що, без сумніву, спрощує процес приготування цього делікатесу. Скільки б солі Ви не додали, сало вбере рівно стільки, скільки йому потрібно.

Інгредієнти::

Кам'яна сіль (слід вибирати її, так як вона містить корисні мікроелементи);
Червоний або чорний перець (мелений);
Чорний перець (горошком);
Будь-які приправи (сміливо додавайте ті, які подобаються саме вам);
Лавровий лист;
Часник (його кількість може бути абсолютно різним, в залежності від ваших смакових уподобань).

Засолочна суміш: на кілограм продукту потрібно 4 ст. ложки солі, 1 ст. ложка чорного перцю, 0.5. ст. ложки червоного перцю, приправи. Для засолювання скористайтесь пластиковою або скляною ємністю.

3. Якщо любите запах і смак часнику, то додайте його у кожну пластину. Майте на увазі, що сало, засолене з додаванням часнику, буде мати менший строк зберігання. Але якщо тримати український делікатес в морозильній камері, то термін зберігання збільшиться в кілька разів.

4. На її дно помістіть невелику кількість отриманої засолочної суміші, перець горошком і покришіть 1-2 лаврових листа (на ваш смак). На верхній шар сала знову додається все перераховане вище. І така процедура проробляється з кожним шматком.

Перші 24 години зберігайте сало при кімнатній температурі в приміщенні, а на другу добу поставте в холодильник. Потім сміливо можете вживати продукт або ж помістити на зберігання в морозильну камеру. Шматки попередньо очистіть ножем від вже непотрібної засолочної суміші.

Приємного апетиту!

Швидка відповідь

У вас немає прав, щоб писати на форумі.
Наверх
Вниз