Рецепти окрошки.

Окрошка — різновид холодного супу на овочевій основі. Належить до традиційних українських та російських страв.
Адміністратор
Адмін
Повідомлення: 1341
г. Гадяч
1 день назад

Окрошка з бараниною по-ашхабадськи.

Інгредієнти:
- баранина відварна - 100 г.,
- цибуля зелена - 30 г.,
- огірки - 120 г.,
- яйце - 1 шт.,
- кріп - 1 ст.л.,
- вода - 150 мл.,
- кефір - 150 г.,
- сіль за смаком.

Приготування.

Яйця зварити круто, очистити і подрібнити. Відварну баранину, цибулю і огірки нарізати дрібними кубиками. Порубати зелень. Воду змішати з кефіром.

З'єднати всі інгредієнти, посолити за смаком і заправити розведеним кефіром. Поставте на 30 хвилин в холодильник. Подавати окрошку - звичайно холодною.
Вся активність на сайті → тут...
Адміністратор
Адмін
Повідомлення: 1341
г. Гадяч
1 день назад

Окрошка на квасі з мисливськими ковбасками.

Інгредієнти:
- картопля - 200 г.,
- квас хлібний - 1 л.,
- редис - 2 шт.,
- ковбаса варена - 100 г.,
- огірки - 1 шт.,
- ковбаски мисливські - 2 шт.,
- кріп - за смаком,
- цибуля зелена - за смаком,
- яйце - 2 шт.,
- майонез - до смаку.

Приготування.

Яйця і картоплю відварити, почистити і нарізати кубиками. Огірки і редис дрібно нарізати. Варену ковбасу і мисливські ковбаски порізати дрібними кубиками.

Всі інгредієнти змішати і залити квасом. Охолодити. Подавати, приправивши майонезом і посипати дрібно рубаною цибулею і кропом.
Вся активність на сайті → тут...
Сторінки: Перша Попередня 4 5 6 7

Швидка відповідь

У вас немає прав, щоб писати на форумі.
Наверх
Вниз