Корисні сайти для художників

Ось кілька сайтів, де вам розкажуть, як бути і що робити.
Адміністратор
Адмін
Повідомлення: 3305
г. Гадяч
233 дня назад

Буває в житті таке, що хочеться змахнути пензлем і створити що-небудь таке, прекрасне. А виходить тільки криве сонечко, а під ним хирлява квіточка, і обидва один на одного дивитися без сліз не можуть. Ось кілька сайтів, де вам розкажуть, як бути і що робити. JC_link Клуб - вчимося малювати.

1000videourokov.ru.

Відеоуроки малювання: романтичні портрети, букети, сільські пейзажі, ставок з лататтям, основи штрихування.

Draw.demiart.ru.

Багата бібліотека уроків з малювання практично у всіх жанрах - від академічного живопису до коміксів.

Майстерня художників.

Майстерня пояснює, як правильно підібрати пензль для акварелі, дає основи композиції і взагалі багато пише про техніку акварельного живопису.

Web-paint.ru.

Сайт для бажаючих навчитися малювати. Він заснований на перекладах книги Марка Кистлер "Навчитися малювати за 30 днів". Якщо ви будете займатися по 20 хвилин в день, послідовно виконуючи всі уроки, то Мікеланджело, може бути, за місяць і не станете, але олівець в руках тримати навчитеся точно.

Tehnika-risunka.ru.

Tehnika-risunka розповідає, як порівнювати тональності, як передавати атмосферу і глибину картини, як створити форму і світло за допомогою кольору.

Artdrawing.ru.

Відеоуроки малювання олівцем і тушшю.

Drawmaster.ru.

Уроки малювання в фотошопі: люди, тварини, пейзажі, квіти - все, що душі завгодно.

Марчелло Баренгі.

Художник, ілюстратор і дизайнер з Мілана Марчелло Баренгі показує, як він малює свої гіперреалістичні картини.

Lesyadraw.ru.

На сайті зібрані відеоуроки з малювання олівцем, аквареллю, фломастерами. Все, що під руку підвернулося. Основна маса уроків - це мультяшки, можна дати дітям. Є й уроки серйозніше, де художник півтори години пояснює, як малювати куб.

Render.ru.

На Render збираються 2D і 3D-художники, пишуть статті, викладають відеоуроки, в яких розповідають, як вони подолали той чи інший художній бар'єр в графічних редакторах.

Гурток швидкого малюнка.

Цікаве малювальне співтовариство в ЖЖ. По тегу "відео" можна знайти записи лекцій і майстер-класів, які проводить гурток. Є розділ, де розбирають малюнки, вказують на недоліки і показують, як їх виправити. На жаль, цей розділ давно не оновлювався, але і стара база непогана.

Purmix.ru.

Поетапні уроки малювання тварин, мультиків, людини. Є розділ для дітей.

Paintingart.ru.

Paintingart з теоретичної частини пропонує інформацію про матеріали та інструменти. Проводить невеликий лікнеп з історії живопису і травить анекдоти про художників.

ProkoTV.

Канал на YouTube розміщує відеоуроки по графіці і малювання олівцем. Відео англійською.

Risuem.net.

Risuem пропонує найбільший екзотичний набір уроків малювання - від основ штрихування до розповіді про те, як зображувати нижню білизну в манзі.

Comics.com.ua.

Ресурс присвячений розробці та малювання коміксів.

Scott-eaton.com.

На сайті художника Скотта Ітона викладається добірка кадрів з високою роздільною здатністю, яка дозволяє фіксувати людські фігури в різні моменти руху. На фотографіях добре видно роботу м'язів, яку слід враховувати художнику під час малювання фігур в русі. Зараз на сайті близько 30 тисяч зображень.

Posemaniacs.com.

Моторошнуваті, одягнені тільки в м'язи манекени створені в допомогу художнику, якому хочеться намалювати людину в русі. Модельки можна вертіти, розглядаючи з різних сторін.

Галерея Гугла.

У своїй галереї Google зібрав величезну кількість творів мистецтва, як класиків, так і художників графіті, написаних ледве не вчора. Все у високій роздільній здатності, так що можна розгледіти кожен штришок.

Редагувалось: 2 рази (Останній: 27 липня 2018 у 20:34)
Карта сайта ☺ → тут

Швидка відповідь

У вас немає прав, щоб писати на форумі.
Наверх
Вниз