Готовим дома

Адміністратор
Адмін
Повідомлення: 1767
г. Гадяч
1 час назад

Айран - чудовий напій.

На Кавказі цей чудовий напій називають еліксиром здоров'я і їжею богів. Причиною тому - цілющі властивості айрану і унікальний склад інгредієнтів, який залишається незмінним з давніх часів.

Як приготувати айран.



Складові.

★ 1 літр молока,
★ 100 г закваски (можна використовувати кефір, сметану або кисле молоко),
★ 50 г петрушки,
★ 50 г кропу,
★ 2 ч. л. солі.


Приготування.

· Спарити молоко, потім дайте йому охолонути до кімнатної температури.

· Влийте в молоко закваску і перемішайте суміш.

· Потім перелийте напій в банку і щільно закрийте її кришкою.

· Після чого укутайте банку і залиште напій настоюватися в теплому місці протягом доби.

· Потім подрібніть петрушку, кріп і додайте в напій.

· Після цього гарненько збийте молочну суміш міксером і додайте сіль.

· Покладіть банку з напоєм в холодильник.

Також з цим напоєм можна готувати різноманітні дієтичні страви: фруктовий суп, холодник, коктейлі, смузі.

Примітно, що айран - напій, користь якого підтверджена науково і викликає схвалення сучасних лікарів.
Отже, чим корисний айран?
Редагувалось: 2 рази (Останній: 2 червня 2018 у 11:45)
Карта сайта ☺ → тут
Адміністратор
Адмін
Повідомлення: 1767
г. Гадяч
1 час назад

Що змішати. Естетичне, смакове задоволення.


Різноманітність їжі не тільки корисно для здоров'я людини, але і здатне приносити їй естетичне, смакове задоволення. Бажання чогось незвичайного виражається зазвичай в приготуванні нових страв на власній кухні або поході в ресторан. Однак самостійні гастрономічні експерименти можна організувати, не вдаючись до серйозних рецептурам.

Фруктове асорті і мелений чорний перець.


Екзотичне поєднання бере початок в арабських країнах. Найкраще з гостротою гармоніюють шматочки ананаса, кавунові часточки, диня, домашні яблучка і ківі. Але ними спектр не обмежується.

Солона кава.


Традиційний напій для східно-азіатських країн. Вважається, що смак у неї яскравіше виражений, ніж у стандартної. Алгоритм досить простий: у кипляче «чорне зілля» потрібно додати сіль (бажано морську) і потримати на сильному вогні ще кілька хвилин.

Молочний білий шоколад і чорна ікра.


Сьогодні цей дорогий делікатес популярний у французів. Для його приготування необхідно розтопити солодкий інгредієнт, розлити його тонким шаром на папір для випічки і відправити в холодильник. На застиглий лист викласти ікринки. За смаком - додати зелень.

Банани і панірувальні сухарі.


Ці унікальні фруктові нагетси можна вживати як зі звичайними соусами, так і з пломбіром. Очищені плоди по черзі обвалюються спочатку в мускатному борошні, потім паніровці і обсмажуються в шарі гарячого вершкового масла.
Редагувалось: 1 раз (Останній: 26 червня 2018 у 15:14)
Карта сайта ☺ → тут
Сторінки: Перша Попередня 2 3 4 5

Швидка відповідь

У вас немає прав, щоб писати на форумі.
Наверх
Вниз