Готовим дома

Адміністратор
Адмін
Повідомлення: 2739
г. Гадяч
7 годин назад

Кладемо мандарини в мікрохвильовку, і вони стають солодшими.



Ароматні цитрусові взимку незмінно потрапляють до нас на стіл, але іноді розчаровують кислуватим смаком. Звичайно, можна використовувати несолодкі фрукти в компотах, салатах, пирогах, в якості маринаду для м'яса.

Деякі навіть роблять з них оцет або застосовують для чищення кухонних поверхонь. Але можна спробувати зробити смак мандаринів солодше за допомогою нехитрої технології японців.

Для цього потрібно просто покласти плоди в мікрохвильовку і погріти протягом 30 секунд, а щоб вони не вибухнули, попередньо зробити невеликі надрізи на шкірці. Після цього остудити.

Є ще один спосіб, який хороший при сонячній погоді: залишити мандарини на пару днів на підвіконні, і сонце поступово зруйнує кислоту. Процес схожий на той, що відбувається в грубці, але він більш екологічний і протікає повільніше. Однак слід враховувати, що разом з кислим смаком вийде частина вітамінів - до 20%, чи варта гра свічок?
Карта сайта ☺ → тут
Сторінки: Перша Попередня 3 4 5 6

Швидка відповідь

У вас немає прав, щоб писати на форумі.
Наверх
Вниз