Рецепти, приготування

Цікаві рецепти, кулінарія, готовим вдома
Адміністратор
Адмін
Повідомлення: 1416
г. Гадяч
12 годин назад

Курячі рулетики по-домашньому.


Інгредієнти (на 8 порцій):

- Куряче філе - 8 шт. грудки (1,5 кг)
- Сир твердий - можна Альтермані 200 гр.,
- Часник - 4-5 зубчиків,
- Зелень - (петрушка, кріп, кінза) 150 гр.,
- Вершкове масло -100 гр.,
- Майонез - 50 гр.,
- Рослинна олія - ​​70 гр.,
- Перець чорний мелений,
- Сіль.

Приготування:

1. Куряче філе відбити з двох сторін трохи посолити і поперчити.

2. На краєчок філе викласти фарш (дрібно рубана зелень, дрібно рубаний часник, додати масло вершкове, трохи підсолити, натерти на тертці 100 гр. сиру) все перемішати.

3. Потім філе потрібно звернути рулетиком і обсмажити кілька хвилин на соняшниковій олії з усіх боків до рум'яної скоринки, на повільному вогні. Після цього обмазати філе майонезом, посипати сиром 100 гр. і поставити в духовку на 10-15 хвилин при температурі 120-150 градусів (поки сир не підрумянеться).

4. Готовий рулет можна подавати до столу з картоплею фрі, картопляним пюре, спагетті. Для краси можна додати помідори чері або скибочки нарізаного болгарського перцю приправлений соєвим соусом ...
Вся активність на сайті → тут...
Адміністратор
Адмін
Повідомлення: 1416
г. Гадяч
12 годин назад

Як варити рис для суші.


- 2 склянки сирого рису для суші (350 г),
- 3 склянки води (700 мл),
- 8 ст.л. рисового оцту (120 мл),
- 1 ст.л. рослинного масла (15 мл),
- 4 ст.л. цукру (50 г),
- 1 ч.л. солі (6 г).


Приготування.

Добре промити кілька разів, поки вода не буде прозорою. Скласти в невелику каструлю, долити 3 склянки води, довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму, накрити кришкою і варити 20 хвилин. Рис повинен розм'якшити і повністю увібрати воду.

У маленькій каструльці з'єднати рисовий оцет, рослинне масло, цукор і сіль. Нагріти на середньому вогні до повного розчинення цукру. Охолодити злегка і додати в рис, добре перемішати.

Коли ви все перемішаєте, рис буде здаватися надто вологим. Дайте йому постояти і охолонути до кімнатної температури, він вбере всю рідину і стане правильною консистенції.
Вся активність на сайті → тут...
Адміністратор
Адмін
Повідомлення: 1416
г. Гадяч
12 годин назад

Рецепт вафель для електровафельниці.


інгредієнти:
- 2 склянки борошна,
- 1 ч.л. солі,
- 4 ч.л. розпушувача,
- 2 ст.л. цукру,
- 2 яйця,
- 1.5 склянки теплого молока,
- 40 г вершкового масла,
- 1 ч.л. ванілі.

Приготування.

У великій мисці змішайте борошно, сіль, розпушувач і цукор. Розігрійте вафельницю.

В окремій мисці збийте яйця. Додайте молоко, вершкове масло і ваніль. Вилийте молочну суміш в борошняну суміш; збийте до отримання однорідної маси.

Ложкою викладіть тісто на розігріту вафельницю. Печіть вафлі, поки вони не стануть золотистими і хрусткими. Відразу подавайте на стіл.
Вся активність на сайті → тут...
Адміністратор
Адмін
Повідомлення: 1416
г. Гадяч
12 годин назад

Багет, фарширований куркою і грибами.

Проста страва в приготуванні

Складові:

- Багет 1 шт.,
- Куряче філе 200 гр.,
- Печериці 200 гр.,
- Цибуля 100 гр.,
- Помідор 100 гр.,
- Сир 100 гр.,
- Сметана 150 гр.,
- Томатний соус 1 стол. л.,
- Зелень, сіль, перець за смаком.

Як приготувати багет.

· Цибулю і куряче філе дрібно нарізати.
· Гриби нарізати тонкими пластинками.
· На рослинному маслі обсмажити цибулю до золотистого кольору.
· Додати печериці, обсмажувати на середньому вогні 5 хвилин.
· Потім додати куряче філе, смажити ще 5-7 хвилин.
· Влити сметану і томатний соус, посолити і поперчити за смаком.
· Добре перемішати і трішки загасити.
· Багет розрізати спочатку навпіл, потім уздовж на дві частини, щоб вийшло 4 порції. Вийняти весь м'якуш.
· Заповнити багет готовою начинкою.
· Зверху посипати тертим сиром.
· В кінці прикрасити скибочками помідорів і зеленню. На помідор можна посипати ще трохи сиру.
· Запікати фарширований багет в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці рівно 20 хвилин.
Вся активність на сайті → тут...
Адміністратор
Адмін
Повідомлення: 1416
г. Гадяч
12 годин назад

Сало в цибулевому лушпинні.


Склад такий
Приготування.

У каструлю покласти лушпиння цибулі, сіль, лавровий лист, перець і залити водою.
Довести до кипіння, покласти сало так, щоб воно все було вкрите розсолом, і кип'ятити 10 хвилин.

Каструлю зняти з вогню і залишити сало в розсолі на добу. (Після того, як розсіл охолоне, каструлю поставити в холодильник).
Сало вийняти з розсолу і дати йому полежати в тарілці ~ 15 хвилин, щоб зайвий розсіл стік.
Часник продавити через прес і обмазати ним сало з усіх боків.

Прибрати в холодильник на добу. Потім перекласти в морозильник.
Редагувалось: 1 раз (Останній: 4 жовтня 2017 у 10:35)
Вся активність на сайті → тут...
Адміністратор
Адмін
Повідомлення: 1416
г. Гадяч
12 годин назад

Домашній майонез з лимоном.


Смачний і корисний майонез, додається до багатьох страв.
Для приготування майонезу потрібен блендер або кухонний комбайн з дуже високою швидкістю. Іншими способами за цим рецептом не вийде.
Можна додати трохи куркуми, щоб майонез вийшов жовтим, для салатів.

Складові:
- Оливкова олія або інше рослинне масло 200-300 мл.,
- Яйце свіже - 2 шт.,
- Гірчиця - 1 ч. л.,
- Цукор - 1 щіпка,
- Сіль - 1/4 ч. л.,
- Сік лимона - 1 ст. л.,
- Перець і інші спеції за смаком.

Приготування.


Крок 1.
У ємність діаметром як блендер або трохи ширше, але не набагато вбиваємо яйця, додаємо, гірчицю, цукор, сіль.

Крок 2.
З ¼ частини лимона вичавлюємо лимонний сік.

Крок 3.
Включаємо блендер і все перемішуємо 1-2 секунди.
Потім в ємність, при включеному блендері, повільно починаємо додавати оливкове масло.
Блендер піднімаємо вгору-вниз теж повільно. Чим більше працюємо з блендером, тим гущіше виходить майонез.
Блендер вимикаємо. Пробуємо. Додаємо спеції за смаком.
І ще раз розмішуємо.

i-m_so_happy Смачний майонез готовий.
Редагувалось: 1 раз (Останній: 28 грудня 2017 у 17:04)
Вся активність на сайті → тут...
Сторінки: Перша Попередня 8 9 10 11

Швидка відповідь

У вас немає прав, щоб писати на форумі.
Наверх
Вниз