Курячі рулетики по-домашньому.
Інгредієнти (на 8 порцій):
- Куряче філе - 8 шт. грудки (1,5 кг)
- Сир твердий - можна Альтермані 200 гр.,
- Часник - 4-5 зубчиків,
- Зелень - (петрушка, кріп, кінза) 150 гр.,
- Вершкове масло -100 гр.,
- Майонез - 50 гр.,
- Рослинна олія - 70 гр.,
- Перець чорний мелений,
- Сіль.
Приготування:
1. Куряче філе відбити з двох сторін трохи посолити і поперчити.
2. На краєчок філе викласти фарш (дрібно рубана зелень, дрібно рубаний часник, додати масло вершкове, трохи підсолити, натерти на тертці 100 гр. сиру) все перемішати.
3. Потім філе потрібно звернути рулетиком і обсмажити кілька хвилин на соняшниковій олії з усіх боків до рум'яної скоринки, на повільному вогні. Після цього обмазати філе майонезом, посипати сиром 100 гр. і поставити в духовку на 10-15 хвилин при температурі 120-150 градусів (поки сир не підрумянеться).
4. Готовий рулет можна подавати до столу з картоплею фрі, картопляним пюре, спагетті. Для краси можна додати помідори чері або скибочки нарізаного болгарського перцю приправлений соєвим соусом ...
Карта сайта ☺ → тут…