Рецепти, приготування

Цікаві рецепти, кулінарія, готовим вдома
Адміністратор
Адмін
Повідомлення: 1690
г. Гадяч
4 години назад

Яєчня в цибулевих колечках.


Складові.

Борошно 1/2 склянки,
Молоко 1/2 склянки,
Сухарі панірувальні 4/5 склянки,
Сіль 1 ч.л.,
Перець чорний мелений 1 ч.л.,
Цибуля 1 шт.,
Оливкова олія 1/3 склянки,
Яйце 2 шт..


Приготування.

Підготуємо три ємності: одну з борошном, другу з панірувальними сухарями, а третю з молоком. У борошно відразу ж додамо сіль і перець за смаком.

Розріжем навпіл велику цибулину. Наріжемо цибулю кільцями близько 7 мм завтовшки. Розділимо на колечка і виберемо найбільші з них. Вмочимо їх в борошні.


Потім в молоці та в сухариках.


Підсмажимо кільця цибулі на сковороді у великій кількості оливкової олії до прозорості.

У кожне з кілець вб'ємо яйце.


Дамо підсмажитися, поки білок не затвердіє. Посолити і поперчити, накрити сковороду кришкою. Зверху можна присипати свіжою зеленню і сиром за смаком.

Подавати можна гарячими з улюбленим соусом або кетчупом.

Смачного!
Логотип, фотошоп, анімація → тут
Відвідувач
Jamendro
Повідомлення: 2
53 дня назад
Слухайте а рецепти для простих мультиварок bt.rozetka.com.ua/multivarki/c112986 у вас є, а то купив а в комплекті не було книжечки, от і шукаю рецепти смачні, пасувало би перед великоднем спекти паску, чув що в мультиварці випічка особливо смачна!
Адміністратор
Адмін
Повідомлення: 1690
г. Гадяч
4 години назад

Мультиварка. Велика книга рецептів.


Ця книга для тих, хто вже однозначно вирішив для себе, що прийшла пора економити свій час на кухні, а головне - годувати сім'ю смачною і якісною їжею, приготовленою з використанням новітніх технологій. Ця книга для тих, хто зробив ставку на мультиварку.
Основна частина рецептів представлена ​​в розділах, що відносяться до конкретних моделей мультиварок. У цій книзі зроблено акцент на найбільш затребувані моделі мультиварок, які опробувані і схвалені багатьма споживачами, також є зведена глава універсальних рецептів, які ви зможете безперешкодно приготувати в мультиварці будь-якої моделі.
Прикріплені файли:
multvarka-bolshaya-kniga-retseptov_5abe72e449246.pdf | 3907.46 Кб | Завантажити: 5 раз
Редагувалось: 1 раз (Останній: 30 березня 2018 у 20:27)
Логотип, фотошоп, анімація → тут
Адміністратор
Адмін
Повідомлення: 1690
г. Гадяч
4 години назад

Сирники по-київськи.


Інгредієнти:
Творог - 400 г.,
Яйце - 1 шт.,
Цукор -1/2 ст.л.,
Сіль - щіпка,
Ванілін - щіпка,
Борошно - 1 склянка,
Ізюм - 1/2 склянки,
Джем - 2 ст.л.,
Сухарі паніровочні.

Приготування.

Ізюм залити окропом на 5 хвилин, воду злити, родзинки обсушити на серветці, порізати і змішати з джемом, повинна вийти в'язка начинка.

Творог протерти через сито, змішати з яйцем, сіллю, цукром і ваніллю, додати просіяне борошно, замісити тісто, якщо воно буде липнути до рук то можна додати ще трохи борошна.

Тісто поділити на невеликі шматочки, стіл і руки змастити олією, з шматочка тіста сформувати корж, в середину покласти трохи начинки, краї защипнути, сформувати круглий сирник, обваляти в панірувальних сухарях.

Сирники обсмажити з двох сторін до золотистого кольору на рослинній олії, скласти на паперову серветку щоб вбралося зайве масло.
Смачного!
Логотип, фотошоп, анімація → тут
Адміністратор
Адмін
Повідомлення: 1690
г. Гадяч
4 години назад

Щоденний кулінарний гороскоп.

Вивчивши улюблену їжу знаків зодіаку, можна проявити чудеса прозорливості і нагодувати рідних і друзів самим смачним обідом.


JC_finger Проглянути гороскоп.
Логотип, фотошоп, анімація → тут
Адміністратор
Адмін
Повідомлення: 1690
г. Гадяч
4 години назад

Салат в «моркві» з листкового тіста.


Складові:
Для трубочок:

- 500 гр. листкового тіста,
- за смаком - морквяний сік, змішаний з томатною пастою.

Для салату:

- 2 курячі грудки,
- 2 свіжі огірки,
- 2 яйця,
- 1 цибулина,
- за смаком - кріп, майонез, петрушка.

(Кількість - 6 порцій)


Приготування.

Розкачайте листкове тісто і наріжте його смужками шириною близько 1 см.

Згорнути з щільного картону конусоподібну паличку і намотати на неї смужки тіста, зробивши «морквину».

Покласти трубочки з тіста на деко, змастити морквяним соком з томатною пастою (можна взяти помаранчевий харчовий барвник) і запікати до готовності в духовці.

Приготувати салат: змішати натерті на крупній тертці яйця, огірки, розібрані на волокна курячі грудки, дрібно нарізаний кріп.
Посолити, поперчити, змастити майонезом.

Покласти салат в поліетиленовий пакет, зробити в кутку пакета отвір і начинити остиглі трубочки салатом.

Вставити кілька стеблинок петрушки в трубочки. І салат готовий! JC_doubleup
Можна використовувати будь-який салат на ваш смак, для наповнення «морквин».
Логотип, фотошоп, анімація → тут
Адміністратор
Адмін
Повідомлення: 1690
г. Гадяч
4 години назад

Салат квасолевий з грибами і ковбасою.


Інгредієнти.
• Квасоля червона консервована - 200 г.,
• Морква по-корейськи - 150 г.,
• Ковбаса сирокопчена - 150 г.,
• Цибуля - 1 шт.,
• Печериці - 250 г.,
• Майонез,
• Масло рослинне.


Приготування.

Цибулю подрібнити, шампіньйони дрібно порізати, все це обсмажити на олії.

Ковбасу нарізати тонкою соломкою. З квасолі злити воду.

З'єднати все, перемішати, заправити майонезом.
Посолити, якщо є необхідність. При бажанні додати зелень.

Смачного!
Логотип, фотошоп, анімація → тут
Адміністратор
Адмін
Повідомлення: 1690
г. Гадяч
4 години назад

Гостре свиняче рагу.


Інгредієнти.

Свинина - 300 г.,
Картопля - 4 шт.,
Часник - 2 зубчики,
Цибуля - 2 шт.,
Перець болгарський червоний - 2 шт.,
Паприка - 1 щіпка,
Бульйон курячий - 500 мл.,
Сік лимонний - 1 шт.,
Розмарин,
Масло рослинне,
Перець чорний мелений,
Сіль.


Приготування.

Свинину наріжте кубиками, приправити сіллю і перцем. Обсмажуйте, постійно помішуючи, в сотейнику з розігрітим маслом протягом 10 хвилин. Потім перекладіть в миску.

З сотейника злийте більшу частину жиру, покладіть порізані цибулю, болгарський перець та смажте протягом 5 хвилин.

Додайте рубаний часник, розмарин і паприку. Готуйте ще хвилину.

Поверніть м'ясо, додайте очищену картоплю, нарізану кубиками, влийте бульйон. Доведіть до кипіння, знизьте нагрів і тушкуйте, постійно помішуючи, до м'якості картоплі та свинини.

У готове рагу додайте сік лимона, сіль і перець. Оформіть листочками розмарину і подавайте до столу.

Смачного!
Логотип, фотошоп, анімація → тут
Адміністратор
Адмін
Повідомлення: 1690
г. Гадяч
4 години назад

Творожне желе з вишнею.


Вам знадобиться.

Желатин -10 г.,
Молоко - 100 г.,
Йогурт - 125 г.,
Творог - 125 г.,
Ванілін за смаком,
Вишня,
Мед,
Желе.


Приготування.

Желатин залити 100 г молока і дати набрякнути. Через 20-30 хвилин поставити на водяну баню і помішувати, поки желатин повністю не розчиниться.
Не кип'ятити! Залишити остигати.

У цей час змішати в блендері творог, йогурт, свіжу вишню і трохи меду. Маса не повинна бути занадто рідкою. Додати за смаком трохи ваніліну для аромату.

Сирну масу ввести розчинений желатин. У готову масу додати ще цілих ягід вишні. Розлити отриману суміш по формах або в одну велику форму і поставити в холодильник до повного застигання.

Найкраще використовувати роз'ємні або силіконові форми. З них десерт легко витягається. якщо таких форм немає, можна використовувати будь-який посуд (миску, тарілку, стакан, салатник), попередньо проклавши їх харчовою плівкою.

На застигле творожне желе викласти половинки ягід і залити зверху вишневим желе.

Десерт знову прибрати в холодильник, поки желе повністю не застигне.

Смачного!
Логотип, фотошоп, анімація → тут
Адміністратор
Адмін
Повідомлення: 1690
г. Гадяч
4 години назад

Бланманже.


Складові.

Вершки 10% - 500 мл.,
Кава розчинна - 4 ч.л.,
Цукор - 3 ст.л.,
Желатин.


Приготування.

Желатин заливаємо склянкою води. Пропорції желатину потрібно подивитися на упаковці. Чекаємо, поки желатин набубнявіє.

В цей час в каструльку виливаємо вершки. Ставимо на вогонь. Коли вершки нагріються, додаємо каву і цукор. Перемішуємо і чекаємо, поки гранули кави і цукор розчиняться. Знімаємо з вогню. Якщо на поверхні утворюється пінка, знімаємо її.

До цього часу желатин, швидше за все, вже набрякне.

Желатин ставимо на вогонь, помішувати і чекаємо, поки розчиняться всі гранули. Знімаємо з вогню.

Змішуємо желатин з вершковою масою.

Розливаємо по формах або вазочках. Краще це робити через ситечко, щоб в готовому желе не були залишки пінки і т.д. Ставимо в холодильник і чекаємо, поки желе загусне.

Якщо ви вирішили зробити желе в формочках, то наливаємо в мисочку гарячої води, опускаємо формочку буквально на пару секунд, перевертаємо желе на тарілочку. Якщо формочку перетримати в гарячій воді, то бланманже потече.

Смачного!
Логотип, фотошоп, анімація → тут
Адміністратор
Адмін
Повідомлення: 1690
г. Гадяч
4 години назад

Піца хвилинка на сковороді - швидка і проста.


Приготувати цю піцу дуже легко. Спробуй, пальчики оближеш!

Складові.

- Яйця 2 шт.,
- Майонез 4 ст. л.,
- Сметана 4 ст. л.,
- Борошно 9 ст. л.,
- Твердий сир 100 г.,
- Сосиски 150 г.,
- Печериці 50 г.,
- Помідори 1 шт ..


Приготування.

Змішати яйце, борошно, сметану, майонез.
Тісто виходить рідке, як сметана.
Тісто вилити на сковороду і вже зверху покласти будь-яку начинку.
Наприклад візьмемо сосиски, потім трохи копченої ковбаси, злегка прожарені гриби.
Зверху помідори. Зробити сіточку з майонезу і засипати товстим шаром сиру.
Ставимо сковороду на плиту, вогонь невеликий.
Сковороду відразу накрити кришкою, як тільки сир розплавився
10 хвилин і піца готова. Смачного!
Логотип, фотошоп, анімація → тут
Адміністратор
Адмін
Повідомлення: 1690
г. Гадяч
4 години назад

Плетенка.


Інгредієнти.

· 1 кг барошна,
· 250 мл. молока,
· 1 л. цукру,
· 42 г. дріжджі,
· 150 мл. олії,
· 2 яйця,
· 1 л. солі,
· солонина,
· шинка,
· сир.


Як готувати.

★ У миску висипати молоко, цукор, дріжджі, 2 ст.л. муки – змішати, лишити киснути 20 хв. Потім висипати решту муки, олію, яйця, сіль – замісити, лишити на 1 годину.

★ Тісто розділяємо на 2 частини. Кожну з частин розділяємо ще на 6 частинок. Розрізаємо ці частинки на 3, розкатуємо з них палички, кладемо солонину – заплітаємо в косичку.

★ Викласти на деко, посипати шинкою і сиром.

★ Випікаємо в духовці 25 хв при t 200°C.
Логотип, фотошоп, анімація → тут
Сторінки: Перша Попередня 9 10 11 12

Швидка відповідь

У вас немає прав, щоб писати на форумі.
Наверх
Вниз