Рецепти, приготування

Цікаві рецепти, кулінарія, готовим вдома
Адміністратор
Адмін
Повідомлення: 1750
г. Гадяч
8 годин назад

Як зробити крем для Наполеона з згущеного молока?


Рецепт класичного крему з згущеного молока.

Що потрібно:

● 1 банка згущеного молока,
● 250 г вершкового масла кімнатної температури.

Як приготувати класичний крем із згущеного молока:

1. Нарізаємо масло невеликими кубиками і кладемо їх в глибоку каструлю. Збиваємо масло міксером на малій швидкості 5 секунд.

2. Додаємо згущене молоко порціями, а молоко - по 1-2 ст.л., можна зробити швидкість міксера вище.

3. Продовжуємо збивати крем до тих пір, поки він перестане прилипати до стінок каструлі. Крем потрібно використовувати відразу - він підходить для промазування будь-яких коржів, в тому числі для торта Наполеон.
Карта сайта ☺ → тут
Адміністратор
Адмін
Повідомлення: 1750
г. Гадяч
8 годин назад

Запечена картопля з оселедцевим соусом.


Інгредієнти.

• Картопля 1500 г.,
• Цибуля 1 шт.,
• Оселедець (філе) 400 г.,
• Сметана жирна 600 г.,
• Часник 2 зубчики,
• Огірок консервований 1 шт.,
• Кріп 1 пучок,
• Сіль за смаком.


Приготування.

Картоплю ретельно миємо, натираємо сіллю і рослинним маслом, складаємо в деко і накриваємо фольгою.

Відправляємо деко в розігріту до 220 ° С духовку на 35-50 хвилин (залежить від розміру картоплі).

Оселедець, цибулю (обдаємо окропом), кріп (дрібно нарізати), часник, огірок. Змішуємо всі інгредієнти в мисці, додаємо сметану і перемішуємо. Якщо потрібно, солимо.

Картоплю протикаємо шпажкою, якщо входить легко - значить готова.

Викладаємо на тарілку, надрізаємо уздовж до середини, трохи розпушуємо картоплю виделкою і викладаємо в надріз соус. kez_16
Карта сайта ☺ → тут
Адміністратор
Адмін
Повідомлення: 1750
г. Гадяч
8 годин назад

Гастрономічна карта України.

Ukraine Українці – привітний і гостинний народ, який вміє нагодувати так, щоб гостям щедрий стіл запам'ятався надовго. Інфографіка про гастрономічну карту України від Укрінформ.


Київ - котлети по-київськи;
Чернігівщина - печеня в горщиках, пиріжки з калиною, борщ на буряковому квасі;
Черкащина - борщ і пампушки з часником;
Сумщина - печеня по-сумьки;
Полтавщина - галушки, пундики;
Дніпропетровщина - форшмак, фірмова уха;
Харківщина - борщ по-слобожанськи, гречаники;
Луганщина - м'ясний рулет по-луганськи;
Донеччина - рулька по-донбаськи, окрошка;
Запоріжжя - капусняк запорізький;
Херсонщина - баклажани по-херсонськи, баклажанна ікра;
Крим - лагман, долма;
Миколаїв - юшка по-миколаївськи;
Кіровоградщина - крученики, вареники;
Одеса - биточки з бичків, риба фіш;
Вінничина - бігос, фляки;
Хмельниччина - м'ясні рулети, ковбаси і ведерей;
Буковина - чинахи, мамалига і бринза;
Прикарпаття - бануш, грибна юшка;
Закарпаття - завиванці, бограч;
Львівщина - галицький сирник, струдлі;
Тернопільщина - мачанка, кулеша;
Волинь - мазурики по-волинськи, поліські вергуни;
Рівненщина - картопляники, мацик;
Житомирщина - деруни.
Карта сайта ☺ → тут
Сторінки: Перша Попередня 10 11 12 13

Швидка відповідь

У вас немає прав, щоб писати на форумі.
Наверх
Вниз