Спочатку світло-синє морозиво перетворюється на фіолетове, потім в рожеве. Морозиво має фруктовий смак, який йому надають полуничний, мигдальний, банановий і фісташка ароматизатори; какао, ванілін і карамель. Надалі Лінарес планує випустити сорт морозива, що перетворюється при лизанні з білого в рожеве, а також морозиво, світне при ультрафіолетовому освітленні. Поки Xamaleón продається тільки в місті Калелла де Мар (Каталонія, Іспанія), однак автор морозива-хамелеона шукає партнерів д
Морозиво. 30% вершків Як приготувати домашнє морозиво: 1. Смачне вершкове домашнє морозиво буде готово через 5-6 годин. Як приготувати домашнє морозиво: 1. Дуже важливо не перевзбити вершки, інакше морозиво вийде жирне. М'яке, оксамитове, вершкове домашнє морозиво буде готово через 5-6 годин. Шоколадное морозиво Вам знадобляться: - 100 гр. Можна через 2 -3 години перемішати морозиво, щоб не утворилися крижинки. Виходить м'яке домашнє шоколадне морозиво. Лимонное морозиво. Дуже популярний
Торт-морозиво зефірні ласощі Складові: Кількість порцій: 6-8 штук Мармелад, шоколадні фігурки або маленьке несолоне печиво (крекери) - на свій смак (для прикраси) лимон, цедра - одна штука; вершкового масла - 200 грам; молока - один стакан; пачки пісочного печива - дві штуки; яйця - дві штуки; зефіру - один кілограм; цукру - 0,5 склянки; Спосіб приготування: В окремій ємності потрібно ретельно розтерти яйця разом з цукром
Слід уникати жирного м'яса, жирної риби, вершкового масла, сиру, вершків, шоколаду, морозива, а також продуктів з високим вмістом вуглеводів - білого хліба, тістечок, картоплі
Інгредієнти: - бісквітний торт; - морозиво; - шоколадне печиво; - пакетик желатинових черв'яків. Викладаємо морозиво в горщик навколо трубочки. Очищаємо краї горщика паперовим рушником і ставимо наповнені горщики в холодильник, щоб морозиво застигло. Замерзле морозиво посипаємо так, щоб виглядало як "грунт"