Читати статті

Сторінки: 1 2 3 Наступна Останній


Образ Божої Матері, що з'явився в небі.

Образ Божої Матері, що з'явився в небі.

Учора хлопець із села Угорники, що біля Івано-Франківська, випадково зняв на телефон образ Божої Матері, що з'явився в небі.

Образ Божої Матері в небі над річкою відзняли випадково,
Богдан разом із друзями пішли на дамбу на річці Бистриця Надвірнянська. Вирішили перевірити, в кого телефон робить краще фото. Першим знімок річки та дерев зробив Богдан. А потім побачив на фото, що випадково зняв Богоматір, пише Фirtka.if.ua.
"Десь о шостій ми прийшли погуляти на дамбу, полускати насіння. Вирішили подивитися, у кого краща камера на телефоні. Я сфотографував першим і у мене така фотографія вийшла. Павло фотографував після — у нього вже нічого не було на камері", — розповів автор фотографії Богдан.

Підлітки кажуть, що відразу, коли розгледіли силует Божої Матері, стало страшно. Потім вирішили показати незвичне фото друзям і родичам, а ті відразу звернулися до місцевого священика отця Юрія Трухана. Той вбачає в образі заклик Бога до людей, щоб ті молилися і утверджувалися у вірі.
Настоятель храму св. Йоана Хрестителя отець Володимир Вінтонів зазначає, що свого часу об'явлення Фатімської Матері Божої було знаком, що тільки молитвою можна побороти війну. А образ Богоматері на нинішньому знімку – нетиповий для іконографії.
"Якщо дивимося на іконографію, то Богородиця зображена без рук, вони скриті під плащем. А руки завжди були символом молитви. В латинському обряді руки Богородиці складені  у молитві або розведені в боки і від них наче спливає благодать на людей. В східній іконографії руки Богородиці підняті в жесті молитви, або ж тримають на руках покров. На мою особисту думку, у цьому випадку, можливо, Богородиця кличе нас до молитви. Та вся біда, яку ми маємо від Росії можливо і є суттю сьогоднішнього об'явлення. Тобто, це заклик до молитви. Моліться, беріть в руки вервиці. Відсутність рук, можливо, показує нам, що ми замало молимося", — припускає отець Володимир.
Нагадаємо, свого часу ікони Божої Матері проявлялися на деревах на Полтавщині та Чернігівщині. А дослідження NASA загадкової ікони Божої Матері Гваделупської показали, що її очі "реагують" на світло, а температура ікони — 36,6 градусів тепла

1824 перегляда

Рейтинг: 0 Голосів: 0

Комментарии

Нет комментариев. Ваш будет первым!

Наверх
Вниз